Oldal frissítése

ERGONOMIC Style

Kiegészítők a termékhez

ERGONOMIC Style

Ez az iskolai hátizsák anatómiai formájú kialakítással és párnázott hátrésszel büszkélkedhet, amit 3D alumínium szerkezet és légáteresztő anyag tesz rendkívül egészséges viseletté. Ez a praktikus hátizsák a második osztályos kortól alkalmas a gyermekeknek egészen a középiskolás korú tanulókig. Minden bizonnyal Téged is lenyűgöz majd a kifinomult dizájn és a belső, 22 literes tér szervezett elrendezése, amibe kényelmesen elférnek a tankönyvek, munkafüzetek és minden egyéb szükséges dolog, beleértve a harapnivalót és a vizes palackot is.

A főbb előnyök

  • két rekesszel, könyveknek és egyéb tárgyaknak
  • elülső zseb
  • oldalzsebek
  • belső szervező
  • anatómiailag formázott és párnázott hátrész légáteresztő anyagból
  • 3D könnyű alumínium megerősítés
  • állítható vállpántok
  • fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében

Szervezett elrendezés

A kétkamarás hátizsák alkalmas a könyvek, munkafüzetek és kisebb méretű eszközök kényelmes tárolására. Az elülső szervező kialakítású zsebbe elhelyezhetsz kulcsokat, kártyákat, pénztárcát és egyéb apróságokat. Az oldalsó hálós zseb alkalmas innivalós palackok számára. Továbbá, a másik oldalon találsz egy cipzáras zsebet karabínerrel. Az állítható vállpántok emellett további kiegészítő pántokkal is rendelkeznek a táska felső részén, hogy a táska minél biztosabb rögzítést és viseletet nyújtson a háton. 

A láthatóság biztosítása

A gyermek biztonságáról a táska kulcsfontosságú pontjain elhelyezett fényvisszaverő elemek gondoskodnak a jobb láthatóság érdekében még sötétben vagy ködben is. A könnyű szállíthatóságot és fogást a táska masszív fogantyúja biztosítja. Bizonyára értékelni fogod a megerősített cipzáras rögzítést, amely garantálja a tartalom biztonságának megőrzését, és a műanyag lábakkal ellátott tömör alsó részt, amely védi a táskát a kopás ellen. Ezzel a praktikus hátizsákkal gyermeked mindent magánál tudhat az iskolában, amire csak szüksége van, mindezt szervezett módon és egészséges háttartással.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  GR495
Termékszám:  8595096732024

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05