Oldal frissítése

EMSPOMA Zöld 500

4,8 23 értékelés
2 490 Ft

EMSPOMA Zöld 500

Merev és fáradt izmokkal a legkiválóbb sportoló sem tud megfelelő teljesítményt nyújtani. Miután azonban az EMSPOMA sportemulziót közvetlenül a fájdalmas területen alkalmazta, enyhülést fog észlelni. Az emulzió használata felgyorsítja a regenerációt is. Mindez a termék kámfor és metil-szalicilát hatóanyag tartalmának köszönhető. A zöld színű emulziót kenje az érintett területre, kíméletesen masszírozza be, majd hagyja, hogy kifejtse hatását. Előnye az, hogy kiválóan eloszlatható a bőrfelületen, pH-értéke semleges és nem tömíti el a pórusokat. Meglehetősen gyorsan azt fogja érezni, hogy izmait újra energia járja át és a fájdalom fokozatosan elmúlik.

Az emulziót ne alkalmazza a szemek környékén, sérült bőrfelületen, vagy nyálkahártyán. Alkalmazását követően alaposan mosson kezet.  

Kiszerelés:
500 ml

Alkalmazása:
regenerálás

Paraméterek

Jellemzők

Típus Masszázshoz
Ajánlott felhasználási terület Izmok

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Jellemzők

Térfogat 0,5 l
Típus Regeneráló
Kód:  SPT3082
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  110141500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05