Oldal frissítése

Emos P4521, 3W SMD

Emos P4521, 3W SMD

Használd a hordozható, újratölthető akkumulátorral rendelkező Emos világítást! A világításnál két opció közül lehet választani: vagy a 3 W teljesítményű SMD LED-ek világíthatnak a készülék oldalán, vagy az 1 W teljesítményű LED az elülső oldalon. A lámpa erőteljes mágnesekkel és akasztókkal van felszerelve, amelyek stabilan egy helyben tartják, hogy mindkét kezed szabadon maradjon, és a munkával foglalkozhass. 

Legfontosabb jellemzők

  • Jó minőségű design (ABS műanyagból)
  • Kompakt méret, alacsony tömeg
  • Nagy fényerejű 1 W LED és 3 W SMD LED
  • 3,7 V Li-ion akkumulátor 2200 mAh kapacitással
  • Maximum 52 m fényszórási távolság
  • Mágnessel és akasztókkal ellátott az egy helyen rögzítés érdekében

Hosszú akkumulátor-élettartam

A fénysugár a legkeskenyebb réseket is megvilágítja a kifinomult kialakításának köszönhetően. A kemény, gumírozott felszíne elnyeli a becsapódást, így biztosítja a készülék biztonságát. Az eszköz hosszú órákon át képes világítani, és az újratöltése sem tart tovább 4 vagy 5 óránál.  Ez a lámpa egyszerűen kihagyhatatlan felszerelés egy jó ezermester készletéből. A sötétségnek örökre vége.

 
Kód:  SPTsc1282
Termékszám:  8592920036174

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15