Oldal frissítése

Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh

4,4 17 értékelés
4 790 Ft

Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh

Az erőteljes LED fejlámpát sokféle módon használhatod - grillezésnél, természeti kirándulásoknál, futás közben, a pincében, a műhelyben vagy táborozáskor. Tehát mindenütt, ahol sötét van.

Többfunkciós, újratölthető 3 az 1-ben fejlámpa

Az EMOS 3in1 CREE LED + SMD 3 W fejlámpa minden sportoló, utazó és felfedező hű segítője lesz. A három világítási módja - 100%, 50% és szórt fény - kiváló láthatóságot garantál minden helyzetben. Az első két esetben lenyűgöz az éles fénysugaraival, amelyeket a rendkívül hatékony CREE LED chip szolgáltat. A szórt fényt olyan helyzetekben fogod értékelni, amikor a távolság helyett fontosabb a környezet megfelelő megvilágítása. Ezenkívül a hátsó rész egyszerű kicserélésével (enyhe 90°-os elforgatással) átalakíthatod egy olyan erőteljes lámpává, amelyet vihetsz a kezedben, odafogathatsz a zsebedhez, felakaszthatsz a hátizsákodra, vagy luxus mennyezeti lámpaként is használhatsz a sátorban.

Az USB töltésnek számos előnye van

Az eredeti kialakításnak köszönhetően a mérete nem nagyobb 2 egymásra helyezett gyufásdoboznál (50 × 45 × 30 mm), és a tömege is csak 64 g. A micro USB kábel segítségével kényelmesen feltöltheted a laptopodról, az USB töltőről vagy egy powerbankról. A kis tömegének és az egyszerű kezelhetőségének hála nemcsak az utazók körében, hanem a futóknál (az egész maraton ideje alatt képes világítani) és a gyerekeknél (minden fejmérethez hozzáigazítható, sőt a szülőket sem zavarja, ha a gyerek bekapcsolva hagyja és szükségtelenül lemerül) is nagy sikere van.

Hagyományosan: a fejre

Az első kicserélhető hátsó tartozék lehetővé teszi azt, amire főként tervezték - feltehető a fejre. A stílusos fényvisszaverő pánt szorosan rögzítve van ehhez a tartozékhoz, amelynek köszönhetően nem állítod el a beállított fejméretet a hátsó tartozékok kicserélésekor. Ezenkívül az elülső rész 0° és 90° között megdönthető, így nem fárad el a nyakad, amikor több órán át a lábad elé világítasz.

Kevésbé hagyományosan: a hátizsákra

A klasszikus újratölthető fejlámpák szorosan rögzített fejpánttal rendelkeznek. Mivel nem szükséges mindig fényforrást viselni a fejen, ezért az EMOS P3535 fejlámpának eltávolíthatod a fejpánttal ellátott hátsó tartozékát, amelyet kicserélhetsz egy praktikus csipeszre. A második hátsó tartozék átalakítja ezt az EMOS fejlámpát egy erőteljes zseblámpává, amelyet odarögzíthetsz a nadrágod zsebéhez vagy a hátizsákod vállpántjához, ahonnan megbízhatóan megvilágítja az előtted lévő utat.

Szokatlanul: megtámasztva vagy felakasztva

Az utolsó lehetőség, hogy különállóan is használható - csak az elülső rész. A grillezések hangulatát feldobhatod úgy, hogy a kitámasztó segítségével megvilágítod a kerti asztalt. Ezt az intelligens kiegészítőt akasztóként is használhatod, amellyel felakaszthatod a fejlámpát egy kevésbé megvilágított hely fölé - a sátorban a legmagasabb pontra vagy grillezéskor egy faágra.

EMOS 3in1 CREE LED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Újratölthető fejlámpa

A működtetéséhez nincs szükség semmilyen ceruza- vagy mikroceruza elemre, amelyek nem környezetbarátak és elavultak a modern technológia szempontjából. Utazáshoz vagy hosszabb kiránduláshoz elég becsomagolnod egy micro USB kábelt és egy feltöltött powerbankot, amelyek segítségével sok más készüléket is feltölthetsz - például mobiltelefont vagy e-olvasót.

EMOS 3in1 CREE LED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Szuper hatékony CREE LED chipek

A professzionális lámpa kulcsfontosságú eleme kétségtelenül a chip. A CREE LED elbűvöl a nagy fényerejével, az extrém világítótávolságával és a kellemes fényszórásával.

EMOS 3in1 CREE LED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Gyors kikapcsolási funkció

Ez a lényeges elem egyértelműen kellemesebbé teszi a több fénymóddal rendelkező fejlámpa használatát. Ez a funkció 10 másodperc világítás után automatikusan aktiválódik a kiválasztott üzemmódban. Ezután elég egyszer megnyomni a főgombot, és a fejlámpa kikapcsol (kihagyja a többi üzemmódot).

EMOS 3in1 CREE LED + SMD 3 W

Akkumulátorszivárgás elleni védelem

Ennek a funkciónak köszönhetően a fejlámpa megbízhatóan felismeri, hogy az akkumulátora mikor "rúgja az utolsókat", és az utolsó cseppet is kiszívja belőle. A hosszú ideje túlterhelt akkumulátorok nemcsak a maximális kapacitásukat veszítik el, hanem szivárogni is kezdhetnek, amely révén helyrehozhatatlanul károsíthatják az egész készüléket.

EMOS 3in1 CREE LED + SMD 3 W

Stílusos fényvisszaverő pánt

Az állítható elasztikus pánt minden fejmérethez hozzáigazítható - felnőtt és gyermek. Továbbá gondoskodik arról, hogy az új fejlámpád fényforrás helyett olyan divatos kiegészítő legyen, amelyet senki sem hagyhat figyelmen kívül (részben a fényvisszaverő részek miatt).


Paraméterek

Típus

Típus Fejlámpa

Tulajdonságok

Maximális világítótávolság 55 m
Élettartam 30 000 óra
LED-ek száma 5 ×
Világítási módok száma 3 ×

Tápellátás

Áramellátás Újratölthető elem
Kapacitás 850 mAh
Max. akkumulátor élettartam 7 óra
Világítási idő maximális teljesítményen 3 óra
Akkumulátorok száma 1 ×
Forrás helye Vázon
Elem típusa Li-pol

Vízállóság

Anyag Műanyag

Különleges képességek

Speciális funkciók Széles fénysugár, USB töltés, Futáshoz alkalmas

Méret

Mélység 30 mm
Szélesség 50 mm
Magasság 45 mm
Tömeg 64 g

Szín

Szín Fekete, Zöld
Kód:  SPTemo009
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592920070185

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15