Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Emos 3x AAA, 1x LED + 1x COB + 1x CREE XPG LED

4,8 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emos 3x AAA, 1x LED + 1x COB + 1x CREE XPG LED

CREE LED fejlámpa kültéri használatra

Ez a nagy teljesítményű, vízálló fejlámpa egy percet sem ront el a természetben töltött idődből. Nemcsak egy páratlan CREE LED-ből (középen), hanem egy COB LED-ből (sárga terület) is áll. Ezeket a felső részen található 2 különálló piros gomb segítségével vezérelheted. A maximális 330 lm-es fényáramnak köszönhetően akár 65 m-es távolságra is elvilágíthatsz vele.

Fehér, zöld és piros fény

A klasszikus fehér mód mellett további 2 extra üzemmód is elérhető. A fejlámpa piros világítása alkalmas halászathoz, mivel nem zavarja a halakat, illetve elegendő fényt biztosít a horgászoknak, miközben kapásra várnak (anélkül, hogy a fejlámpa fényének kialvása után átmeneti vaksággal kellene szembenézniük). A zöld fény pedig elengedhetetlen a vadászok számára, mert nem ijeszti el a vadállatokat.

Piros lámpa a hátulján

A P3531 fejlámpa nemcsak azért bizonyul jó segítőnek a sötétben, mert messzire elvilágít, hanem azért is, mert a hátsó figyelmeztető lámpája láthatóvá tesz a körülötted lévők számára (például este, amikor indulsz hazafelé). Csak 1 gombelemmel működik, amely része a csomagolásnak, valamint világítani és villogni is képes.

3 kampó a sisakhoz való rögzítéshez

Számos szabadidős tevékenység során - hegymászás, túrázás vagy barlangászat - elengedhetetlen a sisak viselése (ha értékeled az életed). Ez a kiváló minőségű fejlámpa 3 kampóval rendelkezik, így még esténként is élvezheted a hobbijait. A segítségükkel szorosan rögzítheted a fejlámpát a sisakhoz, ahonnan el sem fog mozdulni.

SOS síp a biztonságod érdekében

A szépség mellett a természetnek számos buktatója van, amelyek teljesen megzavarhatják az embert vagy akár életveszélyes helyzetbe is hozhatják. Az SOS sípot abban a helyzetben fogod értékelni, ha a körülmény vagy a hangelrendezés nem engedi, hogy segítséget hívj. Az éles hangja jelentősen leegyszerűsíti és lerövidíti a mentési műveletet.

Mentősök tesztelték

Ez az EMOS fejlámpa megkapta a TOP termék tanúsítványt a Rescue Patrol 2017 eseményen. A tesztelő mentősök nagyon sok mindent értékeltek: a kiváló minőségű fény chipeket, a színszűrőket, a többféle világítási módot, a nagy tartósságot, a kis tömeget, a hátsó figyelmeztető fényt, az SOS sípot, a rögzítő kampókat, és a fent említettek mellett még az alacsony vételárt is.


Paraméterek

Típus

Típus Fejlámpa

Tulajdonságok

Teljesítmény 330 lm
Maximális világítótávolság 65 m
LED-ek száma 2 ×
Világítási módok száma 7 ×

Tápellátás

Áramellátás Egyszer használatos elem
Max. akkumulátor élettartam 72 óra
Világítási idő maximális teljesítményen 36 óra
Akkumulátorok száma 3 ×
Forrás helye Vázon
Elem típusa AAA

Vízállóság

Védettségi fokozat IP44
Vízállóság Vízálló
Anyag Műanyag

Különleges képességek

Speciális funkciók Vörös fény, Dönthető fénysugár, Ütésállóság

Szín

Szín Szürke

Méret

Mélység 35 mm
Szélesség 65 mm
Magasság 44 mm
Tömeg 81 g
Kód:  SPTsc1279
Termékszám:  8592920036365

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20