Oldal frissítése

Emipo Ergo One - Pegas

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emipo Ergo One - Pegas

Az ERGO ONE iskolatáska egy teljesen újfajta kialakítást használ, amely az EMIPO cég gyártási tapasztalatain alapul. A kisiskolás gyermekek számára tervezték. Szilárd kialakítás, alacsony tömegű felhasznált anyagok, gazdag belső elrendezés, biztonsági elemek használata, a hátrész és a pántok új ergonomikus párnázottsága, modern dizájn és 36hónapos meghosszabbított garancia jellemzi ezt a cseh terméket.

Legfontosabb jellemzők

  • általános iskolás tanulók számára
  • szilárd szerkezet
  • változtatható elosztás
  • alacsony tömeg
  • vízálló anyag

A hátizsák felépítése és kialakítása

A hátizsák kapacitása körülbelül 20 liter, maximum teherbírása pedig 6 kg. A két fényvisszaverő biztonsági csík az elülső zseb teljes szélességén áthalad, egy biztonsági fényvisszaverő szalag pedig mindkét oldalsó zsebben is megtalálható. A hátizsák vízálló anyagból készült, így normál esőzés esetén nincs szükség esőkabát viseletére. A táskahajtókáját egy fényvisszaverő elemmel ellátott fém zár rögzíti. A hátrész egy innovatív anatómiai kialakítású ERGO habszivacs anyag, amelynek felületét pamut szövettel vonták be. A merevségét úgy állították be, hogy a hátizsákban tárolt holmik ne nehezedjenek rá túlságosan a kisiskolások hátára, ehelyett inkább követi a hát vonalát, segít agerinc helyes pozíciójának megőrzésében.

Belső elrendezése

A hátizsák belsejét egy mozgatható válaszfallal két részre osztották. Egy elasztikus szalag teszi lehetővé a végtelenségig variálható pozíciókat. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb állíthatóságot nyújt a tanszerek számára, amelyet mindig a kisdiák egyéni igényeihez igazíthatsz. Emellett rendelkezésedre állnak az elasztikus fülek is például azA5 méretű munkafüzetek, tankönyvek, fertőtlenítő kendők vagy mobiltelefonok rögzítéséhez.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Vízálló kivitel

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 39,5 cm
Szélesség 33 cm
Hosszúság/mélység 23 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,95 kg
Űrtartalom 23 l
Kód:  SPTsc0097
Termékszám:  8595645401210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10