Oldal frissítése

Ellehammer Koppenhága Deluxe 15.6 piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ellehammer Koppenhága Deluxe 15.6 piros

Tartós hátizsák Ellehammer Deluxe tökéletes megoldás kényelmes kezében egy laptop és annak tartozékait. A külső anyaga vízálló és ellenáll a kopásnak van kitéve. A magas komfort ellátás párnázott, állítható vállpánt légáteresztő hálós anyagból és egy párnázott vissza. A hevederek vannak elhelyezve kis zseb mp3 lejátszó vagy mobiltelefon. Vannak is állítható mellkasi öv.Természetesen van egy fogantyú szállítására a kezében, és oldalsó zsebek vizes palackok.
A táska nyugodtan folytatni a laptopok akár 15,6 ", amely készen áll párnázott rekesz. Ön is használja a zseb szervező és hurkokat írószerek. Az egész táska készül, kiváló minőségű poliészter és nem csak a nagyon erős, de elegáns. 
Műszaki adatok:
Jellemzők:A külső anyag kopásálló és könny, vízállóPárnázott, állítható vállpántok légáteresztő hálós anyagKis zseb a pántok példa. mobiltelefon, MP3 lejátszóÁllítható mellkasi övPárnázott hátsó lélegző hálós anyagbólFül a kézbenMegállapításának lehetőségét a fogantyúvalBélelt zsebbel 15.6 "LaptopZseb szervező, kulcs karabiner, övtartók tollakOldalsó zsebek vizes palackok
anyaga:
1680D ballisztikus poliészter gyémánt
Tech elrejtése szövet
Ellehammer márkás poliészter bélés
 
méretek:
33 x 46 x 14 cm
Térfogat: 20 l
Szín:
fekete
súly:
1,1 kg
Szín:
piros

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 33 cm
Magasság 46 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Piros
Kód:  EHB003b
Termékszám:  103257
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05