Oldal frissítése

Eljet Ultra Light Zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eljet Ultra Light Zöld

Minden reggel futsz a busz után, de még így is utolsóként érsz a munkába vagy az iskolába? Akkor az Eljet Ultra Light-ra van szükséged, amivel szélsebesen, időt takarítva érhetsz oda mindehova! Az Eljet elektromos rollere akár 20 km/h-ás sebességre is képes, és a napi utazásod akár felére, harmadára rövidítheti. A roller teljes feltöltése két óra, és egyetlen töltéssel akár 25 kilométert képes megtenni, ezzel pedig ez az ideális megoldás a városi közlekedésre. Élvezd a reggeli közlekedést csendben és nyugodtan az Eljet Ultra Light-tal!  

Eljet Ultra Light elektromos roller - új partner a városban

  • Időt takaríthatsz meg munkába vagy iskolába menet minden nap
  • Nagy teljesítményű, gyors elektromos roller 
  • Az ultra-könnyű alumínium konstrukciónak köszönhetően a roller könnyen összehajtható, kézben is szállítható
  • Modern design, zöld szín
  • Lengéscsillapítású felfüggesztés az első keréknél 
  • Töltési idő körülbelül két óra, hatótáv egy töltéssel akár 25 km

Gyorsan és biztonságosan

Az Eljet Ultra Light egyedi tervezésének hála tökéletes társ a gyors, egyszerű és biztonságos városi közlekedésben. A kicsi, ám fürge kerekeknek hála a roller akár 20 km/h-ás sebességre is képes. A szabadalmaztatott felfüggesztésekkel a roller a kavicsokon és kátyúkon is finoman halad át, így a járdán való utazás igazi élvezet. A rollert természetesen csúszásmentes lábtartóval szereltük fel, így nem kell aggódnod a menet közben való csúszkálástól sem. 

LED kijelző

A roller kormányát beépített LED kijelzővel láttuk el, hogy menet közben mindig tökéletes kontrollban lehess. A kijelzőn megjelenik az aktuális sebesség és a megtett távolság is. Ezen túlmenően az akkumulátor töltöttségi állapotát is láthatod, így mindig pontosan megtervezheted az utad, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy menet közben lemerül a rollered.  

Az akkumulátor kapacitása:
4400 mAh / 36 V

Töltő feszültsége:
110-240 V

Motor:
36 V, 350 W

Súly:
8,9 kg

Maximális dőlésszög:
35°

 
Kód:  SPTbd0356
Termékszám:  8594176633701
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05