Oldal frissítése

Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros

Te is mindig az utolsó percben indulsz el az iskolába, vagy a munkába? Minden reggel buszoznod kell? Akkor szerezz be egy olyan járművet, amellyel gyorsabbá válhatsz és időt spórolhatsz! Az Eljet Ultra Light elektromos roller akár 20 km / óra sebességre is képes felgyorsulni, így lehetővé teszi, hogy harmadannyi idő alatt járd le a szokásos napi útvonalaidat. Akár 25 km-ig is terjedő hatótávolságával, és a mindössze 2 órányi töltési idejével ez a roller ideális utazási eszköz a városi közlekedésben, minden egyes nap. Ne vacillálj: szerezd be az Eljet Ultra Light elektromos rollert, és élvezd a gyorsaságot!

Eljet Ultra Light elektromos roller - új partner a városi közlekedésben

  • Minden nap időt takarít meg a iskolába vagy a munkába menet
  • Nagy teljesítményű elektromos roller, amellyel bárhová villámgyorsan eljuthatsz
  • A rendkívül könnyű alumínium szerkezetnek köszönhetően egyszerűen összecsukhatod, és magaddal viheted a rollert
  • Modern kivitelezés, piros színben
  • Felfüggesztés lengéscsillapításhoz
  • Körülbelül 2 óra töltési idő, amellyel maximum 25 km-t tehetsz meg

Gyorsan és biztonságosan

Az Eljet Ultra Light elektromos roller egyedülálló felépítésének köszönhetően gyorsan, egyszerűen és biztonságosan juthatsz el oda, ahova csak szeretnél. A kerekek kis átmérője és a megfelelő motor-teljesítmény lehetővé teszi, hogy a roller akár a 20 km / órás sebességet is elérje. A szabadalmaztatott, párnázott technológia segítségével egyetlen követ vagy bukkanót sem fogsz érezni, így nyugodtan átadhatod magad az utazás nyújtotta élvezetnek. A roller továbbá csúszásmentes fellépő felülettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy útközben lecsússzon a lábad.

LED kijelző

A roller kormánya beépített LED kijelzővel lett ellátva, amely egyszerű vezérlést biztosít. A kijelző megmutatja a jelenlegi sebességet, valamint a megtett távolságot. Emellett az akkumulátor állapotát is nyomon követheted, így mindig előre tervezhetsz, és nem kell aggódnod amiatt, hogy útközben lemerül a járműved.

Az akkumulátor kapacitása:
4400 mAh / 36 V

Akkutöltő:
110-240 V

Motor:
36 V, 350 W

Tömeg:
8,9 kg

Maximális emelkedő szöge:
35°

Kód:  SPTbd0354
Termékszám:  8594176633688
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20