Oldal frissítése

Elite Quick-Motion

5 1 értékelés
129 990 Ft

Elite Quick-Motion

Élvezed a szokatlan edzésformákat? Az egyedülálló Elite Quick Motion görgő segítségével az otthon kényelmében tekerhetsz. A görgőnek rendkívül praktikus kialakítású, ami egyszerűvé teszi a tárolását és szállítását. A görgőt úgy alakították ki, hogy a valódi tekerés élményéhez nagyon közeli érzést adjon. Ez a modell az E-MOTION széria utódja. Három ellenállási erősség közül választhatsz az edzés megfelelő alakításáshoz. Az Elite görgő megfelelő választás professzionális kerékpárosok és kezdők számára egyaránt.

Az Elite Quick-Motion görgő főbb jellemzői

  • Egyedülálló rendszer a valósághűbb tekeréshez
  • Az Elite görgő egyszerűen tárolható és szállítható
  • 3 ellenállási szint közül választhatsz
  • A görgők emelt szélei biztonságot adnak
  • Alkalmas kezdő és profi kerékpárosok számára egyaránt
  • Könnyű kerékméret beállítás

Szállj fel az Elite görgőre

Az Elite görgők minőségi anyagokból készültek, így biztosított a hosszú élettartam. A Quick-Motion görgők úgy vannak kialakítva, hogy egyedi, valósághű tekerési élményt nyújtsanak. Mikor otthon tekersz, úgy fogod érezni, mintha kint tekernél az országúton. Az innovatív mágnesfékes egység lehetővé teszi, hogy 3 ellenállási szint közül válassz, így szimulálva a különböző edzés közbeni körülményeket. A pillekönnyű tömeg miatt rendkívül egyszerű szállítani, és a praktikus kialakításának köszönhetően a tárolás sem fog problémát okozni. A biztonságról a görgők kúpos, emelt szélű kialakítása gondoskodik, hiszen megakadályozza, hogy a kerékpár lefusson a görgőről. Az Elite görgőn 26 és 29 colos kerékméretű bringát egyaránt használhatsz. A görgő kompatibilis a MISURO B+ szenzorral. Ha formába szeretnél jönni, az Elite görgő a megfelelő választás számodra!

 

 

Paraméterek

Méret

Kerék átmérője 28"/700C

Ellenállás típusa

Fék típusa Mágneses

További tulajdonságok

Kerék átmérője 26", 27,5", 29"
Alkalmazások Elite My E-Training
Kód:  SPTbd0993
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0162001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05