Oldal frissítése

Elite Custom Race fehér-fekete

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elite Custom Race fehér-fekete

A folyadékbevitel fontos, főleg sport és fizikai tevékenység, például kerékpározás során. Ha modern megjelenésű és funkcionális eszközt keresel alacsony áron, akkor az olasz Elite gyár kerékpárra szerelhető tartóját neked találták ki. Ez a termék megfelel a profi kerékpárosok igényeinek is. Kiváló minőségű, hőre lágyuló műanyagból készült, a flakon könnyű és rugalmas.

Jellemzői:

  • Modern és elegáns megjelenés
  • Könnyű, csupán 44 grammot nyom
  • Több színváltozatban kapható
  • A flakon nem esik ki a tartóból
  • Állítható kupak

Nehéz terepen is jól teljesít

Az Elite Custom Race tartó elsősorban kulacsokhoz készült, de a klasszikus 1 literes palack is belefér. A palack nehéz terepen sem esik ki a tartóból. A kosarat állítható gumi fülekkel látták el, így a palack még jobban beleilleszthető, és a fülek felfogják a kerékpározás közben keletkező rázkódást. A széles választékból kiválaszthatod a bringádhoz legjobban passzoló színt. A terméket rögzítő csavarok nélkül szállítjuk.

 

Paraméterek

Kosár tulajdonságai

Szín Fehér, Fekete
Tömeg 40 g
Anyag Laminált
Üveg berakása Felülről
Csavarok a csomagban Nem
Kód:  OLP023
Termékszám:  8020775016909
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05