Oldal frissítése

Elite Arion Digital Smart B+

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elite Arion Digital Smart B+

Az elektronikusan irányított Elite rendszer otthoni kerékpározáshoz, az integrált ellenállási egységekkel a legvonzóbb termék a kategóriájában. Innovatív kialakításának köszönhetően mostmár biciklizhetsz az otthonod kényelmében is. Bármilyen időjárásban kerékpározhat, egy nagyszerű árért. Akár 5%-os emelkedő szimulálására képes. Vezeték nélküli adatátviteli technológiát használ, így engedélyezi az ANT + (FE-C) és a Bluetooth Smart protokollokat. A csomag tartalmazza a kódot is a MyE-Training alkalmazáshoz való 12 hónapos hozzáféréshez. Az alkalmazás letöltése után futtathatod a Conconi tesztet és létrehozhatod a saját utadat a Google Maps-on. Nem tartalmazza a kormánycsapágyat.

Az Elite Arion Digital Smart B+ legfőbb jellemzői

  • Egyszerű mozgatni és tárolni
  • Bármilyen időjárásban biciklizhetsz
  • Biztonságot ad a kezdők számára
  • Alacsony zajszintje, hosszú életű görgőkkel
  • Akár 5%-os emelkedő szimulálására képes
  • ANT+ (FE-C) és Bluetooth Smart vezetéknélküli technológiák
  • 12 hónapos hozzáférés a MyE-Training szoftverhez

A Elite Arion digitális rendszere formába hoz

Az Elite Arion Digital Smart B+ rendszer otthoni kerékpározáshoz az első olyan fajta, amelyet telefonról vagy más eszközről is vezérelhet, ezek összekötnek téged az elektronikusan vezérelt mágneses ellenállási egységgel. A termék 3 fokozatban állítható, így a kerékpárosok bármilyen szinten is legyenek, biztosan megtalálják az a nehézséget, amit keresnek. Az egyik mód a teljesítmény állandó fenntartására összpontosít, egy mód, amelyben megváltoztathatja az ellenállási szintet és vannak előre beállított program módok is. 10 előre beállított program van, amelyeket egyénileg személyre szabhat igényeinek megfelelően. A rendszer kompatibilis 26 és 28 inch-es kerekekkel is.

A biztonságos Elite rendszer otthoni kerékpározáshoz, bármilyen szinten

Az Elite Arion Digital Smart B+-on való biztonságos kerékpározást az eredeti parabola alakja biztosítja, amely tökéletes egyensúlyt nyújt a biciklizés közben is. Egyszerű össze- és szétszerelni a teljes edzőgörgőt. Az edzés még soha nem volt biztonságosabb és szórakoztatóbb ennél. Ezzel az edzőgörgővel bármikor és bárhol edzhetsz. A fő jellemzői közé tartozik a az alacsony zajszint, a hosszú élettartam és az egyszerű tárolás. Minőségét a gyártás során felhasznált legjobb minőségű ipari csapágyak biztosítják.

 

Paraméterek

Méret

Kerék átmérője 27,5"

Tömeg

Tömeg 12,56 kg

Ellenállás típusa

Fék típusa Mágneses

További tulajdonságok

Kerék átmérője 27,5"
Kód:  SPTbd0992
Termékszám:  8020775026465
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05