Oldal frissítése

Elite Arion

3,8 6 értékelés
104 590 Ft

Elite Arion

Ezzel az egyedi görgővel szinte bárhol, bármilyen időben, bármikor kerékpározhatsz. A görgő könnyen tárolható, és könnyen használható. Élvezd a jobb tekerési stabilitást a görgőhengerek kúpos kialakításának köszönhetően. A rendszeres görgőzés nem csak a teljesítményedet növeli meg, de erősíti az egészséged állapotoát is. A 450 W-os teljesítményhatár pont elég az ideális edzésmunka végzéséhez. A görgőhengerek kompatibilisek a MISURO B+ szenzorral, de ezt nem tartalmazza a csomag.

Az Elite Arion görgő fő jellemzői

  • Könnyen használható, praktikus görgőhengerek
  • Kezdők számára is biztonságos
  • Ideális edzéshez
  • Maximális teljesítmény: 450 W
  • Az Elite Arion görgőhengerek kompatibilisek a MISURO B+ szenzorral
  • 26 és 28 colos kerekekkel kompatibilis

Nem akarsz majd leszállni

Az Elite Airon váza rendkívül könnyű és stabil. A biztonságos tekerés érdekében a görgőhengerek kúpos kialakításúak, így tökéletes stabilitást és egyensúlyérzetet adnak tekerés közben. A szabadgörgőről egyszerű a le- és felszállás is. A görgőt úgy tervezték, hogy egyszerűen lehessen tárolni, és még egyszerűbben lehessen használni. Az ipari csapágyaknak köszönhetően az Elite Arion rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, és a halk működésének köszönhetően nem fogod zavarni a többieket az otthonodban. Az Elite görgőt 26 és 28 colos kerékméretű kerékpárokkal használhatod. A görgő teljesítménye max. 450 W, és kompatibilis a MISURO B+ szenzorral (a csomag nem tartalmazza), ami lehetővé teszi a My E-Training alkalmazás használatát.

 

Paraméterek

Méret

Kerék átmérője 28"/700C

Ellenállás típusa

Fék típusa Fék nélküli

További tulajdonságok

Kerék átmérője 26", 27,5", 29"
Alkalmazások Elite My E-Training
Kód:  SPTbd0996
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0100501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05