Oldal frissítése

Edge 130 Plus HR Bundle

4,5 2 értékelés
90 590 Ft

Edge 130 Plus HR Bundle

A navigáció mindennapi eszközzé vált, és nagy mértékben segíti az utazást. Az ismert kerékpáros Garmin GPS navigáció a cím kiválasztása után megmutatja az optimális útvonalat, és részletes utasításokat is ad az odajutással kapcsolatban. Az elavult papírtérképek és a nehezen megtanulható útvonalak feledésbe merülnek. A színpompás 1,8" méretű kijelző a pontos útvonalat mutatja. A GPS navigáció akkumulátorának üzemideje 12 óra, ami kiválóan megfelel a hosszú túrákhoz is.

GPS navigáció Edge 130 Plus HR Bundle ...
GPS navigáció Edge 130 Plus HR Bundle ...

Az ismert Edge 130 Plus HR Bundle GPS navigáció alapvető paraméterei

  • A praktikus Garmin kerékpáros GPS navigáció megtalálja a legjobb útvonalat a kiválasztott célállomásig
  • A GPS navigáció áttekinthető kijelzőjének mérete: 1,8"
  • Az akkumulátor üzemideje: 12 óra
  • A vízálló kialakításnak hála, az eső sem okoz gondot
  • A következő modern funkciókkal rendelkezik: 3D-s épületek, magasságmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás
  • A csomagot az alábbiak alkotják: tartó és érzékelők
  • A következő operációs rendszerrel használható: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth és ANT+ segítségével kapcsolódik
  • A tok színe: fekete

A modern funkciók segítségével kényelmes lesz az út a célállomásig

Az előnyös Garmin GPS navigáció hasznos funkciókat kínál, amelyeket érdemes kihasználni. A kijelzőn megjelenő aktuális sebesség- és menetidő-adatok segítenek megtervezni az útvonalat és pontosabban megbecsülni az érkezési időt. Az esőálló kialakításnak köszönhetően biztonságosan navigálhatsz esős időben is, anélkül, hogy aggódnál a berendezés meghibásodásáért. A 3D épületmegjelenítés növeli a felhasználók térbeli érzékelését és tájékozódását. A mozgás felismerésével a GPS navigáció automatikusan bekapcsol. Az utazás során az áttekinthető kijelzőn figyelemmel kísérheted az eltelt időt és a megtett távolságot. A GPS navigáció képes az átlagsebesség rögzítésére és kiszámítására. A beépített magasságmérő révén lehetőséged van figyelemmel kísérni, milyen magasságokat értél el az útvonaladon.

GPS navigáció Edge 130 Plus HR Bundle ...
GPS navigáció Edge 130 Plus HR Bundle ...

Mindig a helyes irányban halad

Az előnyös Garmin navigáció az optimális útvonalon vezet, ami számodra időt és idegszálakat takarít meg. Csak az úticélt add meg, a GPS navigáció a többi részletet kezeli. Az autós navigáció az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS.

GPS navigáció Edge 130 Plus HR Bundle ...

A navigációs rendszer használata javíthatja a sportteljesítményt

A berendezés része egy útvonal rögzítési lehetőség is, amely segít az útvonal visszamenőleges átnézésében és kiértékelésében. A szívritmus érzékelő megbízható adatokkal lát el a szíved aktivitásával kapcsolatban. Ha a fogyás érdekében sportolsz, hasznos lesz számodra, hogy ez a készülék rögzíti az elégetett kalóriák mennyiségét.

Tömege:

33 g

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 33 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Kerékpározás

Tulajdonságok

Kijelző mérete 1,8 " (4,57 cm)
Tulajdonságok Vízálló

Funkciók

Funkciók 3D-s épületek, Magasságmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Tartó, Érzékelők

Lokalizáció

Felület nyelve Angol

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, ANT+

Tok színe

Tok színe Fekete

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, ANT+
Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Biztonsági funkció, GPS, Magasságmérés, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, GALILEO, GLONASS, Max. sebesség, Aktuális vezetési idő

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő 12 óra
Átlagos akkumulátor üzemidő 12 óra

Méretek

Szélesség 41 mm
Kijelző mérete 1,8 " (45,72 mm)
Magasság 63 mm
Mélység 16 mm

Tömeg

Tömeg 33 g
Kód:  SPTedge002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  010-02385-11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20