Oldal frissítése

Dunlop I-Armor védőszemüveg

4,3 3 értékelés
10 990 Ft

Dunlop I-Armor védőszemüveg

A Dunlop I-Armor spotszemüveg le fog nyűgözni modern zöld és fekete színű formatervezésével, átlátszó keményített üvegével. A szemüveg kimondottan sportolásra - például squasholásra - lett tervezve. A tervezési szabványoknak köszönhetően aktívan védi a szemet a sérülésektől, kiváló védelmet nyújt labdák okozta sérülésekkel szemben. Az eszköz üvege törhetetlen anyagokból készült, rendkívül ellenáll a karcolásnak. Az átlátszó üveg tökéletes perspektívát és rálátást biztosít a jáékokhoz. A polikarbonát anyagból készült lencse könnyűsúlyú és tartós. Kényelmes viseletet biztosít, nem is fogja érezni, hogy Önön van.

 

Legfőbb előnyök

  • Védőszemüveg átlátszó edzett üveggel
  • Rendkívül tartós anyagú szemüveg
  • Tartós és könnyű szemüveg
  • Ergonomikus forma
  • Kiváló stabilitás
  • Törlőkendő
  • Rugalmas pánttal, amellyel fejéhez csatolható

Egyedi felszerelés

A szemüveg előnye az ergonomikus design, amely nem csak kényelmet biztosít viselés közben, de megakadályozza a párásodást és a páralecsapódást. A szemüveg kimagaslik stabilitásával, szilárdan az arcon marad. A szemüveghez jár egy elasztikus anyagból készült pánt is, valamint egy törlőkendő is. A sportszemüveget nők és férfiak egyaránt használhatják. Szemei biztonsága érdekében viselje ezt a remekül illeszkedő, hasznos védőszemüveget!

Műszaki adatok:
Keret anyaga:
Tartós és könnyű polikarbonátból
Lencse anyaga:
polikarbonát
Keret színe:
Zöld-fekete
Lencse színe:
színtelen, átlátszó
Méretek:
16 x 7 x 7 cm
Tömeg:
0.1 kg
 

 
 
Kód:  SPT2812
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5013317241337
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10