Oldal frissítése

Dunlop Fort all court TS

4,8 23 értékelés
3 190 Ft

Dunlop Fort all court TS

Ön tenisz rajongó vagy amatőr játékos? Szeretné javítani a technikáját és felgyorsítani a játékot? A Dunlop tökéletes teniszlabdái biztosan tetszeni fognak Önnek. Minden felülethez alkalmasak.
 

Légy legyőzhetetlen!

 

A labdák kiváló játékminőséggel rendelkeznek;  a Monte Carlo-ban, Rómában és Madridban megrendezett ATP tenisztornák hivatalos labdájának választották. Továbbá a labda anyagát továbbfejlesztették, az egyedülálló HD Core technológia alkalmazásával. Ennek köszönhetően a labdák tartósabbak és erősebbek lettek. Érdemes megemlíteni, hogy a labdák általában szinte láthatatlanok a pályán. A Dunlop teniszlabdák felületét egy speciális fluoreszkáló melton-szövet borítja, amely akár 70%-kal növeli a láthatóságukat. Legyen a pálya akár mesterséges felület, gyep vagy agyag, ezekkel a labdákkal Ön szinte legyőzhetetlenné válik.

 

 

Paraméterek

Játék típusa

Felület Bármilyen felületre

Rendeltetés

Rendeltetés Rekreációs, Edzéshez

Tulajdonságok

Használat Tréning
Tulajdonságok Nyomás alatt
Jóváhagyás ITF
Anyag Gumi, Filc

Csomagolás

Csomagolás Cső
Darabszám a csomagban 4 db
Kód:  SPT2824
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5013317102355
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10