Oldal frissítése

DonnaHAIR Forte 60 tob.

5 4 értékelés
7 490 Ft

DonnaHAIR Forte 60 tob.

A DONNAHAIR® FORTE étrend-kiegészítő minden egyes kapszulája három aminosav (metionin, cisztein, tirozin), sörélesztő és biotin megnövelt dózisát tartalmazza, amely támogatja a normál hajnövekedést, és segít a töredezés és a göndörödés ellen. - Egy új, hatékonyabb formula a természetes hajminőségért és a fokozott hajhullás elleni segítségért. * - Aminosavak és csalánkivonat egyedülálló kombinációját tartalmazza. - Kifejezetten a terhes és szoptató nők igényeihez igazítva. A DONNAHAIR® FORTE három aminosav (metionin, cisztein, tirozin), sörélesztő és biotin megnövelt dózisát tartalmazza, amely támogatja a normál hajnövekedést, és segít a töredezés és a göndörödés ellen. Ennek az összetételnek köszönhetően gyorsabb hatáskezdet érhető el, a termék hatása hosszabb ideig tart, és az eredményül kapott haj minősége láthatóan jobb. A termék csalánkivonattal is gazdagított, amely elősegíti a haj alapvető építőelemének, a keratinnak a képződését. * csalán kivonat, zsurló kivonat, biotin, cink.

Adagolás

Vegyél be rendszeresen napi 1 kapszulát étkezés után, bő folyadékkal. A termék hosszú távú használatra alkalmas. Cukorbetegek, terhes és szoptató nők is használhatják.

Figyelmeztetés

Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék három év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet.
? GYÁRTÓ: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Prága 3, Cseh Köztársaság.

Összetétel

L-metionin 230 mg, L-cisztein 60 mg, L-tirozin 150 mg, Biotin 300 μg, Folsav 400 μg, A-vitamin 400 μg, Szárított sörélesztő kivonat 100 mg, Zsurló kivonat 71,5 mg (7 mg szilíciummal egyenértékű), 12 mg csalánkivonat, Cink 7,5 mg

Paraméterek

Hatás

Hatás Menopauza idején
Támogatott szervek Haj, Köröm, Bőr

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Kapszulák

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tok Kosár
L-metionin 230 mg, L-cisztein 60 mg, L-tirozin 150 mg, Biotin 300 μg, Folsav 400 μg, A-vitamin 400 μg, Szárított sörélesztő kivonat 100 mg, Zsurló kivonat 71,5 mg (7 mg szilíciummal egyenértékű), 12 mg csalánkivonat, Cink 7,5 mg '>
Kód:  SIMDon433
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594059734433

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10