Oldal frissítése

Discovery Ultra White

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Discovery Ultra White

Munkás nagy elektromos robogó márka Prophete teszi ideális társ a mindennapi túrák mentén pályák, vagy útban az iskolába, vagy dolgozni. Ez történt egy szép modern design, hogy a rajongók örömére ilyen közlekedési eszközt. Scooter, amely alumíniumból készült, egyszerűen hajtsa fel, és lovagolni tömegközlekedés, például akkor, amikor találkozik egy váratlan eső.

Főbb jellemzők fehér elektromos robogók Discovery Ultra

  • Minőségi elektromos robogó rendkívül kedvező áron
  • Gyors összeszerelés és szétszerelés
  • A súlya csak 12 kg és a terhelés 100 kg-ig
  • felfújható gumiabroncsok
  • Hatótávolság 20 km
  • modern design

Erőteljes 300W motor futásteljesítmény akár 20 km   ?

Az alap tartalmaz egy 300W-os motor lánchajtás, amely lehet fejleszteni a maximális sebesség 18 km / h-4,4Ah akkumulátorok biztosít egy sor legfeljebb 20 km. Az újratöltés teljes kapacitással már 2,5 óra. Felfújható 8 „gumik olyan szilárd kényelem, amikor áthajt különböző felületi egyenetlenségeket. Rotációs hajtás is arra szolgálnak, hogy szabályozzák a sebességet, és értékelni fogja a biztonságos hátsó fék. Kapacitás robogó eléri a 100 kg-os, és a súlya mindössze 12 kg.

Figyelmeztetés:
Scooter nem engedélyezett közúti használatra!

Kód:  SPTbd0729
Termékszám:  4014607580175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10