Oldal frissítése

Dirtwash lánctisztító

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dirtwash lánctisztító

A lánc rendszeres tisztítása a gondtalan kerékpározás egyik alapja. A piszkos lánc nem működik megfelelően, jobban kopik, emellett hatással van a súrlódásra, így többet kell pedáloznod. Ez a tisztító készlet tartalmaz egy Dirtwash lánctisztító gépet és egy 75 ml-es, citromillatú zsírtalanítót.

A négyoldalú kefe képes tökéletesen lemosni a láncot és megtisztítani mindennemű kosztól, ami beragadt a láncszemek közé. A gép tartós műanyagból készült, a kefék pedig kiszedhetőek, a könnyű tisztításuk érdekében. A lánc tisztítása és rendszeres karbantartása így egyszerű és gyors munka lesz. A citrusos zsírtalanítő környezetbarát.

Fő előnyei

  • Négyoldalú kefék
  • A lánc egyszerű karbantartásához
  • Környezetbarát
  • Leszedhető mosógép
 
Kód:  SPT10270
Termékszám:  5013863060178

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20