Oldal frissítése

Dirtwash Citrusos Zsírtalanító spray 250 ml

Kiegészítők a termékhez

Dirtwash Citrusos Zsírtalanító spray 250 ml

A Dirtwash speciális citrusos spray-je praktikusnak bizonyul, hiszen még a nehezen hozzáférhető helyek ( transzduktorok és a bicikli hajtóműjének egyes részei) is elérhetők vele. Természetes alapú összetevőkből készült és citruskivonatot is tartalmaz. Ez az ökológiai alapú termék nem tartalmaz ásványi oldószereket, mégis megtisztítja az alkatrészeket a szennyeződésektől, és éppen az összetétele miatt nagyon kíméletes az egyes felüleletekhez.

 

Legfontosabb jellemzők

  • ökológiai alapú termék
  • aeroszolmentes szórófejjel
  • hatékony zsírtalanító, még a nehezen hozzáférhető helyeken is
  • nagyon kíméletes minden felülethez

Egyedülálló termék

A Dirtwash citrusos zsírtalanítóját elég csak ráfújni az olajos felületre és máris nekilát  a már régóta meglévő olaj- és zsírfoltok, és más szennyeződések eltávolításának. Nemcsak citrus alapú összetétele miatt számít organikusnak, hanem aeroszolmentes szórófeje miatt is.

 

 

 

 

 
Kód:  SPTms2868
Termékszám:  5013863030232

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20