Oldal frissítése

Deuter Trail Pro 36 Black-Shale

80 490 Ft

Deuter Trail Pro 36 Black-Shale

A hasznos Deuter férfi túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri aktivitásokhoz készült. Hasznos eszköz lesz a természetbe vezető kalandos utakon, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sportolásra is használhatod. Az elegáns Deuter outdoor hátizsák, amelyben a trendi fekete szín dominál, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az optimális hátrész kialakítása és a kényelmes pántok egyaránt hozzájárulnak a tökéletes illeszkedéshez és a kényelmes viselethez.

Túrahátizsák Deuter Trail Pro 36 Black-Shale ...
Túrahátizsák Deuter Trail Pro 36 Black-Shale ...

Ezen Deuter Trail Pro 36 Black-Shale túrazsák legfontosabb paraméterei

  • A stílusos Deuter túrahátizsák lehetővé teszi az összes felszerelés biztonságos szállítását
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz a láthatóság javítása érdekében, ha sötétben utazunk
  • Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban
  • A túrazsák anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagból készült
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér
  • Tömege: 1,53 kg
  • Teherbírása 10 kg
  • Űrtartalma 36 l

Megbízható szerkezet és kivitelezés

A kiváló minőségű Deuter túrazsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 1,53 kg, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Ugyanakkor kellően tartós, teherbírása 10 kg. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, akasztó szíj, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, így növelve a biztonságot a reggeli vagy esti utazások során. Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára, így egy hirtelen zápor nem okozhat gondot.

Túrahátizsák Deuter Trail Pro 36 Black-Shale ...

A célszerű Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz a természetben

A kiváló minőségű Deuter outdoor hátizsákkal az utazások sokkal kényelmesebbek lesznek. A nagy tartósság a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhető, a konkrét gyártási anyaga pedig poliészter és poliamid. A túrazsák a maga bíztató 36 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet. A zsebek és rekeszek hozzájárulnak dolgaid szisztematikus szervezéséhez, ezesetben a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér tesz majd jó szolgálatot. A túrazsák fentről nyílik. A tartalom biztonságos tárolását kétutas cipzár garantálja. Ez a mutatós Deuter túrazsák nemcsak praktikus, hanem tartós társ is az utazásaidhoz.

Méretek:

70 × 32 × 22 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Tömeg

Tömeg 1,53 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb, Alsó szeparált tér
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 70 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 36 l

Terhelhetőség

Terhelhetőség 10 kg

Rendeltetés

Típus Férfi
Kód:  SPTdeu288
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148595

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05