Oldal frissítése

Deuter Trail 28 SL Teal-Tin

52 290 Ft

Deuter Trail 28 SL Teal-Tin

Az elegáns Deuter női túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek során felmerülő igényekhez ideális. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. Az előnyös Deuter outdoor hátizsák, amelyben a stílusos zöld szín dominál, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. Az ideálisan formált hátrész és a kényelmes pántok együtt gondoskodnak a tökéletes illeszkedésről és a kényelmes viseletről.

Túrahátizsák Deuter Trail 28 SL Teal-Tin ...
Túrahátizsák Deuter Trail 28 SL Teal-Tin ...

A stílusos Deuter Trail 28 SL Teal-Tin túrahátizsák lényeges paraméterei

  • A kitűnő minőségű Deuter túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolására szolgál
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott biztonság érdekében, amikor rossz látási viszonyok között közlekedsz
  • Tartalmaz egy esővédőt a táskának
  • A túrahátizsák előállítási anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagból készült
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 1,07 kg
  • Teherbírása 8 kg
  • Űrtartalma: 28 l

Minőségi konstrukció és kivitelezés

A célszerű Deuter túrahátizsák kiváló konstrukciójának és jól kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege mindössze 1,07 kg, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Nagyon tartós, terhelhetősége 8 kg. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy növelje a biztonságot a reggeli vagy esti hazafelé vezető úton. A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így egy hirtelen zápor nem okozhat problémát.

Túrahátizsák Deuter Trail 28 SL Teal-Tin ...

Az elegáns Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz

A dizájnos Deuter outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A tartósságot a minőségi anyagok és a gondos kivitelezés kombinációja biztosítja, a konkrét előállítási anyaga pedig poliészter és poliamid. A túrahátizsák a maga meggyőző 28 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. Zsebek és rekeszek egyszerűsítik az áttekinthetőséget, ezesetben a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. A tartalom biztonságos tárolását kétutas cipzár biztosítja. Ez a stílusos Deuter túrahátizsák mindig esztétikus megjelenést és megbízható funkcionalitást biztosít.

Méretek:

62 × 28 × 20 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 62 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 28 l

Tömeg

Tömeg 1,07 kg

Design

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 8 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu281
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20