Oldal frissítése

Deuter Trail 24 Almond-Deepsea

56 190 Ft

Deuter Trail 24 Almond-Deepsea

A kiváló minőségű Deuter férfi túrazsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri aktivitásokhoz készült. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, és még sportolásra is használhatod. A célszerű Deuter outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos kék szín a meghatározó, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. A jól megtervezett hát és a kényelmes pántok biztosítják, hogy simán illeszkedjen és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Deuter Trail 24 Almond-Deepsea ...
Túrahátizsák Deuter Trail 24 Almond-Deepsea ...

A modern Deuter Trail 24 Almond-Deepsea túrazsák leglényegesebb tulajdonságai

  • A megbízható Deuter túrazsák lehetővé teszi az összes felszerelés biztonságos szállítását
  • A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A túrahátizsák anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagokból készült
  • A rendszerezést nagyban megkönnyíti a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 1,05 kg
  • Teherbírása: 7 kg
  • Űrtartalma 24 l

Minőségi szerkezet és kivitelezés

A célszerű Deuter túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kellemes viseletet garantál. Tömege 1,05 kg, így csökkenti a teljes terhelést és növeli a hordozási kényelmet. Nagyon tartós, terhelhetősége 7 kg. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban, így egy váratlan felhőszakadás sem jelenthet akadályt.

Túrahátizsák Deuter Trail 24 Almond-Deepsea ...

A korszerű Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz

Eme Deuter outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A nagy tartósságot a minőségi anyagok és a kivitelezés biztosítja, a konkrét gyártási anyaga pedig poliészter és poliamid. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 24 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet. A zsebek és rekeszek nagyban hozzájárulnak, hogy holmidat könnyedén rendszerezhesd, ezesetben a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. Holmid biztonságos tárolását kétutas cipzár garantálja. Ez a trendi Deuter túrahátizsák nemcsak praktikus, hanem tartós kiegészítő is az utazásaidhoz.

Méretek:

64 × 24 × 20 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Férfi

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 64 cm
Szélesség 24 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 24 l

Tömeg

Tömeg 1,05 kg

Design

Szín Kék
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 7 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu277
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148397

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20