Oldal frissítése

Deuter Trail 23 SL Teal-Tin

43 490 Ft

Deuter Trail 23 SL Teal-Tin

A modern Deuter női túrahátizsák kifejezetten az olyan szabadtéri élményekhez készült, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Hatékony kiegészítője lesz a kalandos kirándulásoknak, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, és még sportolásra is használhatod. A célszerű Deuter outdoor hátizsák, amelyben a stílusos zöld szín dominál, nemcsak szép kialakításával, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is büszkélkedhet. Az ideálisan kialakított hát és a kényelmes pántok biztosítják, hogy jól üljön a hátadon, és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Deuter Trail 23 SL Teal-Tin ...
Túrahátizsák Deuter Trail 23 SL Teal-Tin ...

Az elegáns Deuter Trail 23 SL Teal-Tin túrahátizsák alapvető jellemzői

  • A megbízható Deuter túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolását biztosítja
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz a láthatóság javítása érdekében, ha sötétben utazunk
  • Tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A túrahátizsák előállítási anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagok felhasználásával készült
  • Holmid rendszerezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 0,97 kg
  • Terhelhetősége: 7 kg
  • Űrtartalma 23 l

Tökéletes megmunkálás és szerkezet

A hasznos Deuter túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege pusztán 0,97 kg, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. Kellőképp tartós, terhelhetősége 7 kg. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A hátizsák biztonságosabbá válik a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően, különösen a reggeli vagy esti időszakban történő utazásokkor. Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt.

Túrahátizsák Deuter Trail 23 SL Teal-Tin ...

A célszerű Deuter túrahátizsák megbízható társad lesz a természetben

Ezen Deuter outdoor hátizsákkal az utazások sokkal kényelmesebbek lesznek. A tartósságot a minőségi anyagok és a gondos kivitelezés kombinációja biztosítja, a konkrét előállítási anyaga pedig poliészter és poliamid. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 23 l űrtartalmával bőséges helyet biztosít minden lényeges dolognak. Zsebek és rekeszek egyszerűsítik a táskán belüli szervezést, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. A belső tartalom biztonságos lezárását kétutas cipzár biztosítja. Ez a stílusos Deuter túrahátizsák nemcsak praktikus kialakításával, hanem megbízhatóságával is büszkélkedhet az igényes körülmények közötti használatnál.

Méretek:

50 × 25 × 19 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 50 cm
Szélesség 25 cm
Hosszúság/mélység 19 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 23 l

Tömeg

Tömeg 0,97 kg

Design

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 7 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu279
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148427

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05