Oldal frissítése

Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue

70 590 Ft

Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue

A kiváló minőségű Deuter túrazsák a túrázást és a szabadtéri tevékenységeket kedvelők igényeinek szem előtt tartásával készült. Hasznos kiegészítő lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, és még sportolásra is használhatod. Ezen Deuter outdoor hátizsák nemcsak gyönyörű formatervezésével, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az optimalizált hátrész kialakítása és a kényelmes pántok kombinációja garantálja a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue ...
Túrahátizsák Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue ...

A kiváló minőségű Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue túrahátizsák alapvető paraméterei

  • Az elegáns Deuter túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • A légáteresztő hátfal segíti a levegő áramlását
  • Fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság érdekében
  • A csomagnak része egy esővédő huzat is
  • Egy kulacs elhelyezésére szánt zseb is a túrazsák része
  • A túrahátizsák előállítási anyaga poliészter és poliamid
  • Tömege: 1,42 kg
  • Űrtartalma: 30 l

Tökéletes formatervezés és kivitelezés

A kiváló minőségű Deuter túrazsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kellemes viseletet garantál. Tömege csupán 1,42 kg, ami jelentős előnyt jelent, és biztosítja a teljes terhelés csökkentését és a viselési kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos derékheveder és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek biztosítják a légáramlást és szárazon tartják a hátat. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy javítsa a láthatóságot a reggeli vagy esti hazafelé vezető úton. Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban, így a váratlan eső nem jelenthet majd akadályt. A jó teljesítményhez sok folyadékot kell fogyasztani. A túrahátizsák elengedhetetlen része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére szántak.

Túrahátizsák Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue ...
Túrahátizsák Deuter Futura 30 SL dusk-slateblue ...

A korszerű Deuter túrazsák megbízható társad lesz a szabadban

A kitűnő minőségű Deuter outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. A tartósságot a minőségi anyagok és a gondos kivitelezés kombinációja biztosítja, a konkrét előállítási anyaga poliészter és poliamid. A túrazsák a maga bíztató 30 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet. A túrahátizsák fentről nyílik. Ez a trendi Deuter túrazsák a modern megjelenés és a megbízhatóság kombinációját nyújtja a kalandos expedíciókhoz.

Méretek:

20 × 30 × 63 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Kék, Szürkéskék

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Derékheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 20 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 63 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Tömeg

Tömeg 1,42 kg

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid
Kód:  SPTdeu65
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051112220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10