Oldal frissítése

Deuter Futura 25 SL Caspia-Currant

55 890 Ft

Deuter Futura 25 SL Caspia-Currant

Az előnyös Deuter női túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez készült. Praktikus segítő lesz a kalandos természetjáráshoz, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. A kiváló minőségű Deuter outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos piros szín dominál, nemcsak szép megjelenésével, hanem átlagon felüli kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. A jól megtervezett hát és a kényelmes pántok biztosítják, hogy simán illeszkedjen és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Deuter Futura 25 SL Caspia-Currant ...
Túrahátizsák Deuter Futura 25 SL Caspia-Currant ...

A dizájnos Deuter Futura 25 SL Caspia-Currant túrahátizsák legfontosabb tulajdonságai

  • Eme Deuter túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolását biztosítja
  • A légáteresztő hátfal garantálja a jó légáramlást
  • Egy esővédő huzat is része a csomagnak
  • A túrazsák anyaga poliészter és poliamid
  • A rendszerezést nagyban megkönnyíti a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 1,3 kg
  • Terhelhetősége 8 kg
  • Űrtartalma: 25 l

Tökéletes kivitelezés és design

Az előnyös Deuter túrahátizsák magas minőségű kivitelezése és részletgazdag kialakítása révén kényelmes viseletet nyújt. Tömege csupán 1,3 kg, ez csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Rendkívül tartós, terhelhetősége 8 kg. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a légcserét és szárazon tartják a hátat. Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt.

Túrahátizsák Deuter Futura 25 SL Caspia-Currant ...

Eme Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz a terepen

A modern Deuter outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. Az alaposan kiválasztott minőségi anyagok biztosítják a hosszú távú tartósságot, a konkrét előállítási anyaga poliészter és poliamid. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 25 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít teljes felszerelésed számára. A rekeszek és zsebek hozzájárulnak a táskán belüli rendszerezéshez, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. A tartalom biztonságos tárolását kétutas cipzár garantálja. Ez a mutatós Deuter túrahátizsák kiemelkedik esztétikus kialakításával és megbízhatóságával, amelyet minden körülmények közt értékelni fogsz.

Méretek:

53 × 28 × 20 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 53 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 25 l

Tömeg

Tömeg 1,3 kg

Design

Szín Piros
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 8 kg
Kód:  SPTdeu274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051146003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20