Oldal frissítése

Delphin Wild spin CIT 2,1 m 7 g

Delphin Wild spin CIT 2,1 m 7 g

A horgászcikkeket forgalmazó Delphin márka pergetőbotja „az „egyszerűségben a szépség” mottót viselhetné. Az ultra könnyű pergetőbot kategóriába tartozik és gyors akció jellemzi. 24T karbonblankkal és ragasztott teljes alumínium spiccel. Az egész bot kiváló dizájnnal rendelkezik, amelyet a végső fekete fedőszínnel történő polírozás biztosít. A bot helye narancssárga, amely lehetővé teszi a teljes napsütésben. A horgászat befejeztével a botot megosztott szerkezetének köszönhetően egyszerűen két részre szeheted.

Mitől érdekes a 2,1 m Delphin Wild Spin C.IT 7 g horgászbot?

  • Ultra könnyű kivitel
  • Ellenálló karbonblank
  • Ragasztott teljes alumínium spicc
  • Remek spicc akció
  • Elegáns dizájn grafikával
  • Minőségi Seaguide nyereggel

Delphin Wild Spin C.IT horgászbot ragasztott spiccel

Használata révén ragasztott rúdból ér egy tipikus „A” esemény. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a legapróbb halkapásokat, valamint a legvékonyabb zsinór használatát teszi lehetővé. Tökéletes egyensúlynak köszönhetően minden ragadozóhallal való harc egy igazi élmény.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Pergető

Hossz

Teljes hossz 2,1 m
Szállítás hossza 1,1 m

Tagosztás

Tagosztás 2

Keménység / terhelés

Minimális terhelhetőség 0 g
Maximális terhelés 7 g
Kód:  JVR066226
Termékszám:  8586016328786
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05