Oldal frissítése

Delphin RWR LED Sapka

Delphin RWR LED Sapka

Egy egyedi téli sapka, amely nemcsak melegen tart, hanem világít is, amikor csak szükséged van rá. A felhasznált anyagnak köszönhetően rendkívül kényelmes, és tökéletesen véd a hidegtől az őszi vagy téli napokon. A sapka felső része akrilszálakból készült, a belső bélés pedig nagyon puha és meleg. A sapka fontos érdeme a homlokrészen található, eltávolítható LED-es lámpa. Így nem kell kéznél tartanod a fejlámpádat éjszakai vadászat vagy a hosszú téli esték során. Egyszerűen kapcsold be a sapkán lévő fényt a középen lévő fekete gombbal, és könnyedén világíthatsz, ha szükséges. Az RWR LED egyszerűen egy olyan sapka, amellyel mindig felkészült leszel a hidegre, a szélre, de a sötétségre is. 

Az RWR LED sapka legfontosabb jellemzői és tulajdonságai

  • Anyag: 100% akril
  • Fényforrás: LED - A lámpa USB csatlakozón keresztül tölthető, így gyorsan és egyszerűen feltölthető közvetlenül víz mellet
  • Teljesítmény: 5W, 200lm
  • Akkumulátor: 1500mAh, 3.7V
  • Töltési idő: 1,5 óra
  • Az akkumulátor üzemideje: 3,5 óra
  • A működési fázisok: 3 világítási fázis

Paraméterek

Méret

Nemzetközi méret uni

Méret

Méret UNI

Szín

Szín Zöld

Évad

Évszak Téli

Sapka típusa

Sapka típusa Sapka
Kód:  RYB020516
Termékszám:  8586018005241
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15