Oldal frissítése

Delphin River Melles csizma 44-es méret

5 5 értékelés

Delphin River Melles csizma 44-es méret

Kiváló minőségű melles csizmát keres horgászathoz? Ha igen, próbálja ki a Delphin River melles csizmát. Elsősorban nagyszerű tulajdonságaival és kiváló minőségű kialakításával tűnik ki. A csizma egyes részeinek összeillesztéséhez a legmodernebb Sonic Seam technológiát alkalmazták. Ez a technológia tökéletesen összekapcsolja az anyagok egyes rétegeit, így szabad szemmel csak egy vékony vonal látható, amely hosszan tartó igénybevétel esetén is rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben. Ezeknek a vízzáró varratoknak köszönhetően a Delphin River melles csizma nagyon népszerű a profi horgászok körében. Nagy előnye a sarokrészen elhelyezkedő fül, amely a könnyebb levételt szolgálja. A tartós talp stabil és igényes körülmények között is megállja a helyét!

A Delphin River melles csizma főbb jellemzői

  • Maximálisan ellenálló és vízzáró varratok
  • Tartós talp stabil és igényes körülmények között is
  • Fül a csizma könnyebb levételéhez
  • Alacsony súly (2,5 kg)
  • Méret: 44

Nem hiányozhatnak a kiváló minőségű tartozékok?

A pántoknak és ellenálló csatoknak köszönhetően a Delphin River melles csizma könnyen felhúzható és rögzíthető. Nagy előnye a zsebe, amely megőrzi telefonját és kulcsait. A River sorozat ráadásul rendkívül kopásálló! Ezen kívül, biztosan örülni fog alacsony súlyának, ami mindössze 2,5 kg.

 

Paraméterek

Típus

Típus Lemezek

Méret

Méret 44
Kód:  JVR069927
Termékszám:  8586018451024
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05