Oldal frissítése

Delphin River Gázlócsizma 45-ös méret

4,2 5 értékelés

Delphin River Gázlócsizma 45-ös méret

Kiváló minőségű gázló combcsizmát keres horgászathoz? Ha igen, próbálja ki a Delphin River combcsizmát. Elsősorban nagyszerű tulajdonságaival és kiváló minőségű kialakításával tűnik ki. A combcsizma egyes részeinek összeillesztéséhez a legmodernebb Sonic Seam technológiát alkalmazták. Ez a technológia tökéletesen összekapcsolja az anyagok egyes rétegeit, így szabad szemmel csak egy vékony vonal látható, amely hosszan tartó igénybevétel esetén is rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben. Ezeknek a vízzáró varratoknak köszönhetően a Delphin River gázló combcsizma nagyon népszerű a profi horgászok körében.

A Delphin River gázló combcsizma legfontosabb jellemzői

  • Maximálisan ellenálló és vízzáró varratok
  • Tartós talp stabil és igényes körülmények között is
  • Fül a combcsizma könnyebb levételéhez
  • Méret: 45

Nem hiányozhatnak a kiváló minőségű tartozékok?

A pántoknak köszönhetően a Delphin River gázló combcsizma nagyon könnyen rögzíthető, és alacsony súlyának köszönhetően kellemes társa lesz egész évben. Természetesen a csizmát a sarokrészen ellátták egy füllel is, hogy levétele sokkal könnyebb legyen, valamint, hogy használaton kívül fel lehessen függeszteni.

 

Paraméterek

Típus

Típus Brodící boty

Méret

Méret 45
Kód:  JVR069935
Termékszám:  8586018450966
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15