Oldal frissítése

Delphin B-02 doboz

Delphin B-02 doboz

Rend a lelke mindennek. A Delphin dobozban biztonságban lesznek horgászkellékeid. A sok rekesznek köszönhetően könnyedén áttekintheted apró eszközeidet. A reteszek segítségével magad alakíthatod ki a rekeszek méretét és számát. Az átlátszó műanyag jóvoltából a doboz csukott állapotában is szem előtt van az összes horgászkellék.

Legfontosabb jellemzők

  • Kialakítható a belső rekeszek mérete és száma
  • Átlátszó anyag az áttekinthetőségért
  • Kemény anyagból készült - eszközeidet biztonságban tudhatod
  • Horgászcikkek tárolására tervezve
  • Egyszerű és erős zár

A kemény anyagból készült doboz biztonságot nyújt

A doboz strapabíró műanyagból készült. Nyugodtan tehetsz bele törékeny tárgyakat is. Rendezetten, biztonságosan tárolhatsz horgokat, a rögzítőket és egyéb kellékeket. A doboz két műanyag csattal zárható. Természetesen horgászkellékek mellett bármi mást is tarthatsz a Delphin B-02-ben.

Méret:
280 × 185 × 45 mm

 
Kód:  JVR058814
Termékszám:  8586018446457
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15