Oldal frissítése

Dell Premier Backpack 15.6

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Premier Backpack 15.6

A Dell Premier Backpack igazi kis mozgó iroda, amelyet minden olyan szakember garantáltan értékelni fog, akinek egyszerű és biztonságos eszközre van szüksége munkafelszerelésének - notebook, tablet és további tartozékok - szállításához. A 15,6"-os képátlójú notebook tárolására alkalmas zseben kívül a hátizsák számos további zsebet tartalmaz, melyek dokumentumok és egyéb tartozékok tárolására szolgálnak.

Fő sajátosságok

  • Rekeszek dokumentumok és egyéb tartozékok tárolására
  • Két rugalmas, hálós tároló zseb
  • Fényvisszaverő elemek
  • TSA (Szállításbiztonsági Adminisztráció) tanúsítvány
  • Külső kompressziós hevederek a táska tartalmának stabilizálására
  • Hozzácsatolható gurulós bőröndhöz is

Remek segítőtárs utazás közben

A hátizsák szerkezete megfelel a TSA biztonsági előírásainak, így rengeteg időt spórol meg Önnek a reptéren, hiszen a biztonsági ellenőrzés során nem kell a notebookja után kutatnia, és előszednie azt a bőröndjéből. A hátizsák védelmi rendszere szintén védi a készülékeket a sérülésekkel szemben. Ezenkívül a hátizsák hozzáerősíthető gurulós bőröndhöz, így Ön kényelmesen hozzáférhet mindenhez, s nem kell feleslegesen a vállát terhelnie miközben a repülőgéphez vezető kapuk között manőverezik bőröndjével.

A notebook hátizsák párnázott hátlapja, amelyet legáteresztő hálós zsebekkel láttak el, hűti a hátat és rendkívül kényelmes hosszabb viselés esetén is. A hátizsák Dell Power Companion belső zsebbel egészíthető ki (külön kapható), amely lehetővé teszi notebookok, tabletek és egyéb készülékek töltését.

Ellenálló és könnyű kialakítás

A gyapjúval bélelt különálló rekesz, melyet szabadalmaztatott, rugalmas neoprén pántokkal láttak el, tökéletes védelmet biztosít notebookjának az esetleges ütésekkel szemben. A másik, gyapjúval bélelt zseb tablet védelmére szolgál, és a kijelzőjét is védi a karcolásokkal és horzsolásokkal szemben.

A Dell Premier Backpack rendkívül ellenálló külső anyaggal büszkélkedhet. Emellett a hátizsák azon részeit, melyek leginkább igénybe vettek és leginkább ki vannak téve a kopásnak, speciális módon megerősítették. A hátizsák természetesen fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik, amelyek jobb láthatóságot biztosítanak éjszaka, gyenge megvilágítású garázsokban vagy városi járdákon.
A hátizsák alkalmas a legtöbb típusú notebook szállítására, maximum15,6"-os képátlóig. Kompatibilis XPS, Latitude, Precision és Inspiration notebookokkal, valamint Venue és Latitude tabletekkel.

Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  ADP1d407
Termékszám:  460-BBNE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10