Oldal frissítése

Dbramante1928 Kastrup 2 Weekender sötétbézs

Dbramante1928 Kastrup 2 Weekender sötétbézs

Praktikus  és minőségi utazótáskát keres időtálló design-al? Ebben az esetben válassza a Dbramante1928 Kastrup 2 Weekender utazótáskát! Ez egy olyan utazótáska, amely megfelel még a legmagasabb igényeknek is, így biztosan nem fog csalódást okozni. Két rövid bőr ergonomikus fogantyúval és egy levehető vállpánttal van felszerelve. Így a táskát viheti kézben de viselheti a vállán is, ahogy éppen szüksége van rá. A külső zsebben tárolhatja a mobiltelefonját, vagy amire szüksége van, hogy kéznél legyen. Belül néhány zseb is kialakításra került, amelyben kisméretű dolgokat tárolhat, amik szükségesek lehetnek az utazás során.

Legfontosabb jellemzők

  • Kézzel készített táska
  • Belül három nyitott zseb és egy cipzáras zseb található
  • Külső cipzáras zsebbel és vállpánttal

Erő, tartósság, funkcionalitás és stílus egyben

A Dbramante1928 utazótáska minden kedvező tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy jó utazótáskának rendelkeznie kell, és ezen felül még egy kis plusszal is. Tesztelheti a táska erejét a nagyméretű és nehéz könyvek és katalógusok hordozásával, amikre útközben szüksége lehet. Rendkívül tartós, mivel Dániában tervezték, ahol a képzett mesteremberek kézzel készítették el a legfinomabb anyagok és a legmagasabb minőségű indiai bőr felhsználásával.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Anyag

Anyag Bőr

Külső méretek

Mélység 25 cm
Szélesség 57 cm
Magasság 27 cm

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 20 "

Szín

Szín Barna
Kód:  GC162b
Termékszám:  WK02GTDT0744

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10