Oldal frissítése

Dakine Impreza fekete XL

Kiegészítők a termékhez

Dakine Impreza fekete XL

Kiváló minőségű anyagok, nagyszerű kivitelezés és sok hasznos részlet - ezek jellemzik a Dakine Impreza férfi kesztyűt. A lélegző goretex membrán nem oldja fel a nedvességet a termék belsejében, de a verejtéket megbízhatóan elvezeti, így a kezed mindig száraz és meleg lesz. A Heat Index 2 és a nem feltűnő, sportos design biztosítják ezeknek a termékeknek a mindennapi viseletét vagy a sportos használatát bármilyen hőmérsékleteken, mert jól bírják a szélsőséges körülményeket. A praktikus, strukturált szilikon réteg a kesztyű tenyerén védelmet nyújt a csúszás, a tárgyak elejtése ellen - ideális drága telefonok tulajdonosai számára. Ezenkívül érintőképernyő -érzékelő funkció is rendelkezésre áll a kéziszámítógépek vagy érintőképernyős készülékek használatához, anélkül hogy le kellene vedd a kesztyűdet.
A terméket mosógépben is moshatod - de fontos, hogy mosás közben ne forduljon fejjel lefelé. A gyártó szobahőmérsékleten történő szárítást javasol, mindenképpen kerüld a szárítógép vagy erős hőforrások (radiátorok) használatát.

Legfontosabb jellemzők

  • Vízálló és lélegző Gore-Tex kesztyű - Heat Index 2
  • Szilikon bevonat a tenyéren
  • Érintőképernyős érzékelő mindkét mutatóujjon
  • Kiváló minőségű kivitelezés egy bizonyított gyártótól
  • Csuklórész / záródás: hosszitott kivitel , egykezes meghúzós gumi
  • Sportos, elegáns design

Felhasznált anyagok

Szigetelés:
GORE-TEX®
Tenyér:
Szintetikus bőr szilikon bevonattal
Külső borítás anyaga:
nylon DWR
Bélés:
200 g gyapjú

 
Kód:  SPTif0442
Termékszám:  610934079586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15