Oldal frissítése

Dakine Impreza - fekete, M

Kiegészítők a termékhez

Dakine Impreza - fekete, M

Kiváló minőségű anyag, kiváló kidolgozás és végtelen részletesség - ez jellemzi a Dakine Impreza férfi kesztyűt. A szellőző gore-tex anyag semmilyen folyadékot nem enged bejutni a kesztyű belsejébe, így az esetleges izzadtság a kezedről párolog el, amely így mindig száraz és meleg marad. A hőindexének, és elegáns, sportos kialakításának köszönhetően alkalmas mindennapi és sportolás közben történő viseletre is olyan hőmérsékleten, amely nem számít extrémnek. Praktikus szilikonrétege a tenyér felületén védelmet nyújt különböző tárgyak kicsúszása ellen, amely ideális tulajdonság drága telefonok birtokosainak számára. A kesztyű használható érintőképernyős tabletekkel, és mobiltelefonokkal is. 

A kesztyű mosógépben tisztítható - azonban ne fordítsd ki. A gyártó szobahőmérsékleten történő szárítást ajánl, az erős hőforrásokat (például radiátor) ajánlott elkerülni.

Legfontosabb jellemzők

  • Vízálló és lélegző Gore-Tex kesztyű
  • Szilikon bevonat a tenyéren
  • Érintőképernyő mindkét mutatóujjal használható
  • Kiváló minőségű kivitelezés egy népszerű gyártótól
  • Mandzsettával, praktikus karabinerrel
  • Sportos, elegáns design

Felhasznált anyagok

Töltelék:
GORE-TEX®
Tenyér:
Szintetikus bőr szilikon bevonattal
Felület anyaga:
Nejlon DWR
Bélés:
200 g, gyapjú

 
Kód:  SPTif0440
Termékszám:  610934079616
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20