Oldal frissítése

Crussis Cross 6.1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crussis Cross 6.1

Ahogy a neve is sugallja, ez egy sportos roller, főleg durvább terepre vagy hosszú utakra tervezték. A Crussis Cross 6.1 roller a terepen való extrém használat mellett különösen alkalmas a szánhúzó kutyák trenírozására, azaz mushingra, továbbá downhillezésre. A robogó hidraulikus tárcsafékekkel és felfüggesztési villával van felszerelve (ZOOM márkájú kézi zárral).  Egy kihívásokkal teli terepen a gép kiemelkedő stabilitást mutat - még nagy sebesség során is, amit kifejezetten erre a vezetési stílusra kifejlesztett kerekek segítenek elő. A gumiköpenyek mérete elől 26" és hátul 20" szélesek, ráadásul erősek és strapabírók. Minden gond nélkül gurulnak homokban vagy sárban, és egy speciális bevonat védi őket a sérülésektől. A vázszerkezet megerősítése a robogó legsúlyosabb részein biztosítja a problémamentes használatot és a hosszú élettartamot. Az anatómiailag formált fogantyú biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást, biztosítva a tökéletes trükkök kiélvezésének élményét. 
 

Fontosabb jellemzői

  • Cseh minőség
  • Speciálisan off-road vezetésre
  • Szabadalmaztatott keret tervezési megoldások egész Európában és az USA-ban
  • Ajánlott 12 éves kortól, és felnőttek számára (max 2 méteres magasságig)
  • Maximális felhasználói kényelmet biztosít
  • Nagy teljesítményű
  • kedvező ár
  • Kapacitás max.150 kg
  • Gumiköpenyek mérete: első kerék - CHWALBE TOUGH TOM 26”, hátsó - Jumpin JACK 20"

Minden egy gyors cross ridehoz

A fékrendszer a TEKTRO hidraulikus fékekből áll, amelyek még a hosszú, kemény fékezések után sem veszítik el hatékonyságukat.
A ZOOM felfüggesztés maximális kényelmet biztosít még nehéz terepen is. Lehetőség van arra, hogy a villát, szükségtől függően, bizonyos időben rögzíteni vagy feloldani (hogy a roller gyorsabban guruljon). A vázszerkezet megerősödik a robogó legfeszültebb részeiben. A keret merev, a vezetési jellemzők nagyon pontosak és a robogó tökéletesen továbbítja az erőt.

Paraméterek

Felhasználó

Ajánlott Felnőtteknek

Konstrukció

Teherbírás 120 kg
Tömeg 12 kg
Roller hossza 175 cm
Kormány maximális magassága 107 cm
Taposólemez hossza 48 cm
Taposólemez magassága 0,75 cm

Tulajdonságok

Fékrendszer Tárcsafék

Kerekek

Első kerék átmérője 660 mm (25,98 ")
Hátsó kerék átmérője 508 mm (20 ")
Kód:  SPT4259n
Termékszám:  8595640700752

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15