Oldal frissítése

Crumpler Shuttle Delight Laptop Hátizsák 15" Fehér/Szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Shuttle Delight Laptop Hátizsák 15" Fehér/Szürke

Praktikus hátizsák mindennapos használatra, mely nem csak a Crumpler notebook számára készült. A laptop táskába akár 15,6 hüvelyk méretű gépet helyezhet, valamint különböző tárgyakat, A4-es méretű dokumentumokat, különböző nappal használatos eszközöket. Rengeteg hely van a főrekeszben egyéb helyigényes tárgyakhoz, továbbá 2 cipzáras zsebbel is rendelkezik a táska, így egereket, kábeleket vagy más kisebb felszerelést is kényelmesen tárolhat benne. A kellemesen párnázott notebook-zseb a felső, hátsó cipzározott részen belül található.

Legfontosabb jellemzők

  • Laptop tárolása akár 15,6" méretig
  • Párnázott tárolórész
  • Állítható, párnázott vállpántok
  • Párnázott hátsó rész
  • Széles pántok, rögzítési lehetőség
  • Tömege 904 g
  • Méretei: 33,5 x 46 x 16 cm
  • Elegáns szürke szín

Oldalzsebek

A Crumpler Shuttle Delight egy nagy tárolórekesszel rendelkezik. Az elülső zseb cipzárral könnyedén hozzáférhető. További cipzáras zsebek a hátizsák oldalán találhatók, a jobb oldalt úgy tervezték, hogy a fülhallgató-kábelt vezethessen ki a táskából. A pántok napszemüveg tárolására megfelelő zsebbel, belső béléssel rendelkeznek, finom Nylex anyagból készültek. Kellemesen meglepetés továbbá egy íróeszközökhöz alkalmas rekesz a hátizsákon belül.

Anyaghasználat

A külső burkolat 600D poliészterből és 210T Ripstop bélésből készült, mindkét anyag vízálló. A kellemetlen időjárás tehát nem veszélyezteti a laptopját. A 600D poliészter egy 100% -os poliészterből készült rostanyag, amelyet nagy súrlódási és hajlítási ellenállás jellemez.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 0,9 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb
Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 46 cm
Szélesség 33,5 cm
Hosszúság/mélység 16 cm
Kód:  GR599m55
Termékszám:  SDBP15-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20