Oldal frissítése

Crumpler Dinky Di Strip - M - Szén / méz

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Dinky Di Strip - M - Szén / méz

Hihetetlenül elegáns hátizsák Dinky Di tesztcsíkok notebook első pillantásra az eredeti csík design. Bent a notebook biztonságosan védett speciális zseb tépőzárral ütésektől és a karcolásoktól, köszönhetően tartós, míg puha bélés Nylex. A tényleges külső ezután alkotja minőségű szövet 1000d Chicken Tex Supreme gumival erősített nap, amely hosszú élettartamot és tökéletes megjelenést még hosszabb használat után. 
?Amellett, hogy a laptop hátizsák tart, természetesen, mindenféle dolgok a mindennapi használatra - erre könnyen elérhető zsebbel. A fő tárhely mellett a laptop, akkor könnyedén egymásra könyvet vagy fontos dokumentumokat. Biztosítja a kényelmes illeszkedést könnyen beállítható széles pántok és párnázott hátsó rész.
Crumpler Company régóta tekintik, mint a vezető gyártója az ágazatban hátizsákok és táskák. Crumpler termékeket jellemzi a friss, eredeti design és nagyon jó minőségű kivitelezés. Minden termékünk kézzel készített és szigorú, tesztek egész gyártási folyamatot. A csapat a tervezők folyamatosan feltalálja és kidolgozza termékek a legapróbb részletekig, hogy azok használata a maximális kényelem és a hasznosság. 
Műszaki adatok:
Jellemzők:fogantyúállítható vállpánttalpuha pántokpárnázott hátsó részKülső első zseb
anyaga:
minőségű nylon 1000D Chicken Supreme + gumival erősített alsó
szakítószilárdságú finom bélés Nylex
Külső méretek:
48 x 30 x 15 cm-es
kötet:
19 l
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 15 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 48 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 13 "
Kód:  GR598d3c
Termékszám:  DDSBP-M-005

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15