Oldal frissítése

CROCS Crocband kék EU 42-43 / US M9-W11 / 263 mm

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

CROCS Crocband kék EU 42-43 / US M9-W11 / 263 mm

Crocs Crocband a Classic Crocs modellel a márka alap és egyben a legnépszerűbb képviselői, népszerűek az egész világon. A Crocs Crocband modellben ugyanis mindent megtalálsz, ami a márkát népszerűvé teszi - könnyedség, kényelem, minőségi alapanyagok.

Miért Crocs Crocband?

  • A szabadalmaztatott Croslite anyag
  • Masszázságy talpbetét
  • Könnyen tisztítható, gyorsan száradó
  • Kényelmes rögzítőpánt

Ismerd meg a Croslite előnyeit 

A különleges, szabadalmaztatott Croslite anyag biztosítja, hogy a lábbeli könnyű, nagy szilárdságú és ellenálló, ráadásul antibakteriális, és így védi a lábat a káros baktériumok elterjedése ellen. Tökéletesen tisztítható és pillanatok alatt szárad.

Ha kipróbálod, akkor mindig hordani akarod

A Crocs Crocband kényelme összehasonlíthatatlan bármely más típusú cipőével. Hagyd, hogy a lábad lélegezzen, és felejtsd el korlátozásokat amelyeket a különféle típusú felületek jelentenek. A masszázs talp nagyon kényelmesen tartja a lábat, és támogatni fogja a helyes testtartást is. Természetesen hátsó pánttal ellátott, amely megbízhatóan rögzíti a lábat. 


Paraméterek

Típus

Típus Uniszex
Cipő típusa Papucs

Méret

EU 43
Mondopoint 263 mm

Tulajdonságok

Befűzés módja Bebújós

Szín

Szín Kék
Talp színe Kék

Méret & súly

Egy cipő súlya 250 g
Cipő szélessége Normál
Kód:  SPT7144
Termékszám:  883503476240

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05