Oldal frissítése

CRAFT Scampolo Mesh szuperkönnyű fehér L

Kiegészítők a termékhez

CRAFT Scampolo Mesh szuperkönnyű fehér L

Sportolás közben a nyáron minden bizonnyal értékelni ujjatlan póló CRAFT Scampolo Mesh Superlight. Ez a funkcionális ruházat beltéri és szabadtéri sportok rendkívül forró körülmények között. Első osztályú gyorsan száradó anyagból tartja a testet, száraz és kényelmes az intenzív mozgás a tavasszal vagy nyár nap. Rendkívül könnyű és kényelmes anyag, kombinálva a lapos varratok és a kiváló teljesítményt nedvességet elvezető és szellőző okai a sport póló, akkor soha nem akar!

legfontosabb jellemzői

  • Úgy tervezték, hogy a sport rendkívül meleg időjárás
  • Gyorsan száradó anyagból és lapos varratok a maximális kényelem
  • Hatcsatornás szál kiváló szellőzés és hűtő hatás
  • Lehetséges használata, mint külső, felső és egy alsó réteget
  • Ergonomikus vágás szabad mozgás biztosításának
  • Egyszerű, semleges fehér kivitelben

Maximális kényelem sportolás közben

Funkcionális ing CRAFT Scampolo Mesh Superlight úgy tervezték, hogy viselőjük maximális komfort sport.Első osztályú hatcsatornás poliészter szálak kiemelkedik tökéletes könnyedséggel és rugalmasság, valamint a látszólag perforált az optimális szellőzést. Gyorsan száradó hatást ing alapján alacsony a rugalmas rostok, ami jelentősen megnövelte a nedvességet és gyorsan száraz helyre.T-shirt lehet használni, mint egy felső felső és egy alsó réteg hidegebb időben, például alatt kerékpáros mez. Egyszerű design semleges fehér kivitel kiegészíti bármilyen sportos ruhában. 

Paraméterek

Ruhaméret

Méret L

Funkció és méret

Rendeltetés Férfi
Kód:  SPT11017
Termékszám:  7318571177520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05