Oldal frissítése

CRAFT Mind JKT kék XL

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

CRAFT Mind JKT kék XL

Ultrakönnyű márkájú férfi széldzseki kabát Craft ideális futás és más szabadtéri aerob tevékenység. Ez a funkcionális kabát köszönhetően az anyag készítmény különösen alkalmas sport a melegebb tavaszi és őszi időjárás. Ez egy szabványos keresztirányú vágás, részleges légellenállás és a víz ellenállását. 

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas futás és szabadtéri aerob tevékenység,
  • Barátságos és légáteresztő anyagból
  • A szellőző lyuk a hátsó
  • Vízlepergető felülettel WR
  • mellényzsebben
  • fényvisszaverő elemek

Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet sportolás közben

A felhasznált anyagok nagyon lélegző, nedvesség szükség, akkor biztosítja a szellőzőnyílás felső fele a hátsó, ami még nagyobb hatékonyságot kiegészítve szitán. Ujj és alsó kabátok billentette paspulí rugalmas, így az zakó nem kap hideg levegőt. Zip a belső oldalról párnázott füllel és megszűnik annak érdekében, hogy megvédje az álla a kopás ellen. Azt jelentette, hogy a biztonsági sportolók, így megtalálni a kabát fényvisszaverő elemekkel. 

További információk:
anyaga:95% poliészter5% elasztán; 100% poliészter
méret:
XL

Kód:  SPT11066
Termékszám:  7318572476783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20