Oldal frissítése

Craft Active extrém rózsaszín mérete 2.0. L

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Craft Active extrém rózsaszín mérete 2.0. L

Női funkcionális T-shirt Craft Active Extreme ideális sportoláshoz változó intenzitással a mozgás a mérsékelten hűvös, hideg időben. Ergonómiailag kifinomult, hosszú ujjú ing gallérja a nyak és van egy könnyű és rugalmas anyag, ami csinál egy nagy izzadság, és a viselője maximális kényelmet és szabad mozgást.

Legfontosabb jellemzők

  • lapos varratok
  • ergonomikus vágott
  • A perforált része a növekedés légáteresztő
  • Exkluzív könnyű és rugalmas anyag
  • maximális kényelmet

anyag

Aktív Extrém hasznosítja kétrétegű szövet, amelynek alapja áll szál CoolMax Air, amelynek alakja hasonlít egy propeller. Ez az exkluzív anyag található, a belső oldalán a szövet kiváló légáteresztő és hűtő hatás rendkívül gyors szállítás izzadságot a bőrről. A külső oldalán a szövet használunk speciális sokrétű szerkezet szálak amely kiváló hőszabályozás. Ezzel az egyedi anyagok kombinációja a test marad friss és száraz még a legszélsőségesebb körülmények között is.

További információk:

anyaga:
100% poliészter, 51% CoolMax Air
perforált rész - 96% poliészter, 4% elasztán

Paraméterek

Ruhaméret

Méret L

Funkció és méret

Rendeltetés Női
Kód:  SPTm0945
Termékszám:  7318572559103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05