Oldal frissítése

Core Flyte

Kiegészítők a termékhez

Core Flyte

A test core izmainak erősítése az egyik legfontosabb feladat, amelyre minden edzés alkalmával oda kell figyelnie, hiszen ezek az izmok rendkívül fontosak az általános fitnesz és a szervezet megfelelő működésének szempontjából a mindennapi életben. Stabilizálják a gerincet, és támogatják azt, így kiküszöbölve a hátfájást, javítva a tartást és a koordinációt. A Core Flyte egy olyan egyedülálló fitnesz eszköz, amely lehetővé teszi, hogy számos olyan gyakorlatot hajthasson végre, amely erősíti a core izmokat az ízületek és az izmok túlzott terhelése nélkül. Az eszközre jellemző technológiát használják például a piloták, a tengerészek, sőt a NASA is alkalmazza. Most már az ön számára is elérhető lesz annak érdekében, hogy még tudatosabb edzésmunkával hozzájárulhasson egészsége megőrzéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Fejleszti és erősíti a core izmokat
  • Aktiválja a támogató, stabilizáló izmokat
  • Növeli a stabilitást és a mozgáskoordinációt
  • Javítja a tartást, támogatja a gerincet és csökkenti a hátfájást
  • Fokozza az edzés intenzitását és növeli az elégetett kalóriák számát
  • Javítja az anyagcserét
  • Összességében javítja az állóképességet
  • Kompakt, könnyű, helytakarékos
  • Szinte minden sima felületen használható

A titok a golyókbanan rejlik

A Core Flyte technológia a golyók egyenletes elhelyezésén alapul, amely lehetővé teszi az egyenletes mozgást minden sík felületen. Az eszköz minden edzésmunkát hatékonyabbá tesz aztáltal, hogy kifejezetten a core izmokat erősíti. A készülék felső része puhán párnázott annak érdekében, hogy maximális kényelmet biztosítson.

Válassza ki a nehézségi fokozatot

A nehézséget nagyon könnyű az alapján meghatározni, hogy milyen felületen végzi a gyakorlatokat, hogy mekkora nagyságú súrlódást váltanak ki a kerekek az adott felületen. Ennek értelmében a kemény padló jelenti a legkönnyebb edzést a test számára, mive minél keményebb a felület, annál könnyebb a mozgás irányítása. Használhatja padlófelületeken vagy még csúszásmentes edzőszőnyegeken is.

Kód:  Core001
Termékszám:  865419000009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20