Oldal frissítése

Coocazoo JobJobber2 Blue Geometric Melange

Kiegészítők a termékhez

Coocazoo JobJobber2 Blue Geometric Melange

A(z) Hama iskolatáska ötletes kidolgozása és funkcionalitása az első találkozástól kezdve elnyeri gyermeked szívét. Ezt a nagyszerű iskolatáskát célzottan gyermekek hátára tervezték. A könnyen állítható vállpántok tovább növelik a komfortérzetet. Ezen kívül érdekelhet még, hogy hátsó része ergonomikus formájú. Az iskolatáska praktikus belső felosztása, 30 l kapacitása a biztosíték arra, hogy gyermeked a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tudjon vinni. Az integrált fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. Természetesen vizespalack tartóval is ellátták. A(z) Coocazoo JobJobber2 Blue Geometric Melange táska saját súlya mindössze 1,2 kg. A(z) Hama táskája színe és stílusa alapján bárki számára ajánlott.

A(z) Coocazoo JobJobber2 Blue Geometric Melange iskolatáska lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) Hama iskolatáskájának pántjai könnyen testre szabhatók
  • Integrált fényvisszaverő elemek
  • Ergonomikus hátsó rész
  • Súlya: 1,2 kg
  • Motívumai és színe alapján bárki számára ajánlott

A(z) Hama iskolatáskájának felszerelése

A(z) Hama táskájának hátsó része ergonomikus formájú, így kényelmesebb lesz hordani. Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. Ezen kívül vizespalack tartóval is felszerelték, mert a folyadékbevitel nagyon fontos. A kiválóan szellőző háti rész a forró nyári napokon lesz majd fontos. Gyermeked nem fog megizzadni iskolába menet. A mellkaspánt a gyermek méretéhez igazítható. Gyermeked láthatóságáról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 45 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,2 kg
Űrtartalom 30 l
Kód:  HRAif12573
Termékszám:  183621
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20