Oldal frissítése

CoocaZoo EvverClevver Dope Square Red

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CoocaZoo EvverClevver Dope Square Red

Az iskolatáska fontos része minden diák felszerelésének. A diákok a hátizsákban rengeteg füzetet, tankönyvet, tízórait és egyéb dolgokat tartanak, ezért fontos, hogy kiváló minőségű hátizsákot válasszunk, amit kényelmes hordani. A CoocaZoo EvverClevver iskolatáska ideális a diákoknak az általános iskola 3. osztályától. 

Ideális a diákoknak

  • Állítható magasságú háttámla a gyermek egészséges fejlődéséért
  • Nem csak az iskolában, de egyéb sport- és szabadidős tevékenységek során is kihasználható
  • A háttámla habos EVA anyaggal van párnázva
  • Fényvisszaverő elemekkel rendelkezik
  • Két nagy zsebbel van ellátva könyvek és egyéb A4 méretű iratok tárolására

Kényeztesd a hátad a legjobb hátizsákkal

A hátizsák háttámlája állítható magasságú, és ergonomikusan alkalmazkodik a hát méretétől függően. Maga a párnázás kiváló minőségű, habos EVA anyaggal van bélelve, amely biztosítja a kényelmes viselést és a megfelelő légáramlást. Csakúgy, mint a hátizsák hátoldalát, a párnázott vállpántokat is egyenként beállíthatod, így biztosítva a gyermek hátának egészséges fejlődését. Emellett állítható és levehető mellkasi szíjjal is rendelkezik, amely megakadályozza a kicsúszást, illetve egy levelehő deréköv is jár hozzá. 

Rengeteg zseb az összes holmid tárolására

A hátizsák fel van szerelve fényvisszaverő elemekkel is minden oldalról, amik biztosítják a gyermeked jobb láthatóságát még rossz látási viszonyok között is. A táska felszerelései között ott van a márkás YKK cipzár, az erős párnázott alsó rész, a két tágas rekesz A4 méretű könyvek, füzetek és fájlok számára, a rendszerező zseb iratok, íróeszközök és kulcsok számára, egy zseb tízórais doboz tárolására, két oldalsó hálós zseb vizes palack(ok) számára, és egy titkos zseb is a hátizsák hátulsó részén. 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAif0903
Termékszám:  4047443261137
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10