Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept2 RowErg PM5 fekete

5 18 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
488 990 Ft

Concept2 RowErg PM5 fekete

Használd a Concept2 RowErg PM5 evezőgépet a felső- és alsótested, de különösen a hátizmaid edzésére és megerősítésére. Az edzőgép kiváló minőségű konstrukció, tartós alumíniumkeretből készült. A sínt ergonomikusan kialakított nyereg egészíti ki, amely több kilométer után is kényelmes a testmozgás során. A tökéletes csúszást görgőscsapágyak biztosítják az ülésen. Az evezőgép modern PM5 számítógéppel felszerelt, amely intuitív vezérlőkkel rendelkezik. Megjeleníti az összes fontos edzési információt, például a távolságot, az aktuális sebességet, az átlagos sebességet, a teljesítményt és az elégett kalóriákat. A 10 előre beállított program további adatokat is ismertet, például a célállomástól való távolságot vagy az aktuális részidőt. Emellett saját programot vagy gyakorlatot is választhatsz, egyéb beállítás nélkül. 

A Concept2 D RowErg PM5 fekete evezőgép fő jellemzői

  • Evezőgép a felső- és alsótest erősítésére
  • Kiváló minőségű alumínium vázszerkezet
  • Ergonomikus kialakítású nyereg
  • Görgőscsapágyak az ülésen a tökéletes siklás érdekében
  • Terhelésvezérlés légellenállással
  • A Concept2 RowErg PM5 az evező ellenállását szimulálja a vízben
  • Modern PM5, intuitív vezérlőkkel felszerelt monitor
  • Megjeleníti a távolságot, az aktuális sebességet, az átlagos sebességet, a teljesítményt és az elégett kalóriát
  • Összesen 10 előre beállított program
  • Mellkasöv csatlakoztatási lehetőség
  • Az edzésadatok a számítógép memóriájában tárolódnak
  • Az adatok átvitele ErgData-ra, amely elérhető Androidra és iOS-ra
  • Helytakarékos tárolás a futópad dönthetőségének köszönhetően
  • Szín: fekete

Tökéletes edzéselemzés

Concept2 evezőgéphez mellkasövet lehet párosítani Bluetooth vagy ANT+ technológiával, amely megjeleníti a pulzusszámot is. Az edzés minden adatát a számítógép memóriájában tárolja, amelyek ErgData-n keresztül átvihetőek az okoseszközödre. Az alkalmazás Android és iOS számára is elérhető.

Az evezés valódi érzése

Az evezőgép az erősítés során a terhelés szabályozására a levegő ellenállását használja, ezáltal pontosan szimulálja az evező ellenállását a vízben. A gép ellenállása egyenesen arányos az eszközre kifejtett erővel. Minél több erőt adsz bele, annál alaposabb és kihívóbb lesz az edzésed. Egyszerre edzi és erősíti a felső- és alsótestedet, növeli az erődet, kitartásodat, állóképességedet és erősíti a szív- és érrendszert. Értékelni fogod továbbá, hogy az eszköz helytakarékosan tárolható. A sín eltávolításával a váz könnyen összecsukható, hogy ne foglaljon el túl sok helyet. A Concept2 RowErg PM5 a világ legjobb evezősei használják, így kiváló választás otthoni és professzionális edzőtermi használatra egyaránt.

Súly:
26 kg

Terhelhetőség:
135 kg

Méretek:
240 x 91 x 61 cm


Paraméterek

Általános méretek

Mélység 244 cm
Szélesség 61 cm
Magasság 36 cm

Jellemzők

Funkciók Számítógép, Szállítógörgők, Alkalmazás, Lehajtható

Teherbírás

Terhelhetőség 135 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Légellenállás

Tömeg

Tömeg 26 kg
Kód:  SPTconc02
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  2712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20