Oldal frissítése

COMPASS nyereg alatti kerékpárostáska

4,8 22 értékelés
4 290 Ft

COMPASS nyereg alatti kerékpárostáska

Minden kerékpáros biztosan nagyra értékeli a tárolási hely növelését ezzel az  univerzális táskával. Most Önnek ajánljuk ezt a praktikus, kerékpárnyereg alá rögzíthető táskát, ami t utazás közben egy csomó dolgot el tud rejteni. Térfogata körülbelül 1,5 liter, de egy cipzárral ez 2,25 literre növelhető, tehát belefér  például egy pénztárca, kulcsok és mobiltelefon és sok más szükséges kiegészítő.

A táska kiváló minőségű vízlepergető anyagból készült, úgyhogy ne aggódjon a tartalmát illetően, még zord időjárás esetén sem!  A csíptetős táskatartó  egyszerűen rögzíthető a nyereg alatt, és végül a táskát csak be kell csusszantani a táskatartóba, megkönnyítve így a későbbi eltávolítását is. és ez még nem minden!  A táska teljes kerületén jól-láthatósági  fényvisszaverő csík van,  és az alján pedig két gumipánt  egyéb kisebb dolgok rögzítéséhez.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern,  nyereg  alá szerelhető táska
  • Vízlepergető anyagból készült
  • Térfogata növelhető cipzárral 2,25 literre
  • Cipzáras
  • Egyszerű felhelyezésű : csíptetős tartóval
  • Fényvisszaverő szalag
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 2,25 l

Zsák helye

Zsák helye Ülés

Egyéb jellemzők

Egyéb tulajdonságok Fényvisszaverő elemek, Mobiltelefon zseb

Tömeg

Tömeg 0,2 kg

Vízhatlan

Vízhatlan Vízlepergető

Rögzítés

Szorító Gyorscsatlakozós rendszerrel

Szín

Szín Fekete
Kód:  AUPR077
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10