Oldal frissítése

Crazy ColourVUE (2 lencse) színe: Blue Star

4,2 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Crazy ColourVUE (2 lencse) színe: Blue Star

A MaxVUE Vision színes kontaktlencsék népszerű gyártója, mely minden ügyfelének igényeit igyekszik teljesíteni és álommegjelenésüket megteremteni. A MaxVUE kontaktlencsék általában az egész íriszt elfedik és ezáltal szemei nagyobbnak és fényesebbnek tűnnek. A számos termék és színváltozat közül mindenki megtalálja a kedvencét. Olyan különlegességekkel is találkozhat, mint UV fényre világító lencsék, vagy tematikus kialakítású lencsék. A gyártó mindemellett kiváló minőségű szemcseppet is kínál.

Ha a Crazy ColourVUE hidrogél kontaktlencséket viseli, bármelyik buli sztárja lesz. A tematikus és színes lencsék valóban egyedülállóak és lehetővé teszi, hogy kifejezze igazi egyéniségét és stílusát. Válasszon a kollekcióból és alakítsa át külsejét szemeivel.

A Crazy ColourVUE lencséket úgy tervezték, hogy még a legsötétebb árnyalatú íriszt is tökéletesen befedje. Ideális alkalmi vagy mindennapos használatra is. A lencséket éjszaka a lencsetartóban kell tárolni a megfelelő oldatban. Nem kell aggódnia, hogy a festék pigmentekkel érintkezik írisze, hiszen a festék a lencsék mély, elzárt rétegében találhatóak.

A ColourVUE kontaktlencse 90 napig használható. Ha a lencséket 7 napnál tovább a tárolóban tartja használat nélkül, minden esetben alaposan fertőtlenítse le őket és hagyja a megfelelő oldatban legalább 4 órán keresztül használat előtt.

Megjegyzés: A kontaktlencsével elért színhatást részben meghatározza a szem természetes színe és a fényviszonyok is.

 

Paraméterek

Lencse típusa

Típus Dioptria nélküli

Dioptria és görbület

Görbület 8,6

Viselés ideje

Viselés ideje Év

Átmérő

Átmérő 14 mm

Tulajdonságok

Víztartalom 45 %
Anyag Hydrogel Terpolymer

Szín

Szín Kék

Darabok száma a csomagban

Darabszám a csomagban 2 db

Sorozat szerint

Sorozat szerint MaxVue Vision

Korhatáros

Korhatáros Az áru csak 15 év feletti személyek számára ajánlott
Kód:  CLEC709
Termékszám:  9555644810580

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15