Oldal frissítése

Cold Steel San Mai® Recon Tanto

4,5 2 értékelés
56 290 Ft

Cold Steel San Mai® Recon Tanto

Ellenálló kés kiránduláshoz a természetbe

A Cold Steel San Mai Recon Tanto kés nem csak a nagy igényű szabadtéri expedíciókhoz alkalmas, hiszen a katonák is remekül kihasználhatják a küldetések során. A 17,8 cm-es ellenálló penge kiváló minőségű VG-10 rozsdamentes acélból készült a San Mai III technológiával, amely több különböző keménységű acélrétegből alkotja meg a penge szendvics-összetételét. A középső réteg magas széntartalmú acélból, a két felső réteg pedig keményebb acélból készült, utóbbi megakadályozza a középső réteg berepedését. Ez gondoskodik a penge maximális ellenállásáról az él tompulása ellen. Továbbá a kés második pengéje megerősítéssel készült, így megelőzi annak sérülését a szilárdabb anyagok vágásakor.


A Cold Steel San Mai Recon Tanto kés legfontosabb jellemzői

  • Vadászkés katonáknak és szabadtéri expedíciókhoz
  • San Mai III technológiával, kiváló minőségű VG-10 acélból készült penge
  • A penge szendvics-szerkezete különböző keménységű acélrétegekből áll
  • A penge maximálisan ellenáll az él eltompulásának
  • Megerősített másodlagos pengével
  • Tökéletes formájú markolat Kraton anyagból
  • A Cold Steel kés Secure-Ex tokban érkezik
  • Szín: rozsdamentes acél - fekete

A Cold Steel San Mai Recon Tanto kés tökéletesen illik a kézbe

A Cold Steel San Mai Recon Tanto szabadtéri kés markolata tökéletesen formázott és Kraton anyagból készült csúszásmentes felülettel. Ennek hála a kés tökéletesen illeszkedik a kézbe, lehetővé teszi a megbízható és biztonságos munkavégzést még párás vagy sáros környezetben is. Kiegészítői magában foglalják a Secure-Ex tokot, amely védelmet nyújt a kés élének. A Cold Steel San Mai Recon Tanto kés valóban nélkülözhetetlen kiegészítő a természetben tett kirándulásokhoz.


Cold Steel kés nagy hagyományra visszatekintő és kiváló minőségű kivitelezéssel

A Cold Steel Inc. amerikai cég 1980 óta gyártja világszerte a legélesebb és legellenállóbb késeket, számos olyan innováció köthető a nevéhez, amely a késipar egészére volt meghatározó hatással. A Cold Steel kések prémium minőségükről, megbízhatóságukról és ellenálló kialakításukról ismertek. A katonai egységek, mentőegységek, az önvédelmi és harcművészeti közösség tagjai a mindennapos használat során hamar megszerették.



Paraméterek

Teljes hossz

Hossz 29,9 cm

Használat

Használat EDC, Vadászkés

Penge

Penge hossza 17,9 cm
Hossz 29,9 cm

Tömeg

Tömeg 250 g

Típus

Típus Fixpengés kés

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés
Kód:  SPTcds1071
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  705442018087

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05