Oldal frissítése

Cold Steel Outdoorsman in San Mai®

5 4 értékelés
68 690 Ft

Cold Steel Outdoorsman in San Mai®

Vadászkés szabadtéri expedíciókhoz, táborozáshoz és horgászathoz

A Cold Steel Outdoorsman in San Mai vadászkés ideális kiegészítő a nagy igényű szabadtéri expedíciókhoz, a táborozáshoz vagy a horgászathoz. Ellenálló pengéje széles kialakítással készült a kényelmes vágás érdekében különleges heggyel és a hátulján másodlagos pengével. A 15,2 cm hosszú penge kiváló minőségű VG-10 rozsdamentes acélból készült a San Mai III technológiával. Több különböző keménységű acélrétegből alkotja meg a penge szendvics-összetételét. A középső réteg magas széntartalmú acélból, a két felső réteg pedig keményebb acélból készült, utóbbi megakadályozza a középső réteg berepedését.


A Cold Steel Outdoorsman in San Mai vadászkés főbb jellemzői

  • A széles hasú penge lehetővé teszi a kényelmes vágást
  • A kést egyedi hegye és hátul egy másodlagos penge egészítik ki
  • A penge San Mai III technológiával készült kiváló minőségű VG-10 acélból
  • A penge szendvics-szerkezete különböző keménységű acélrétegekből áll
  • A penge maximálisan ellenáll az él eltompulásának
  • Tökéletes formájú markolat Kraton anyagból
  • A Cold Steel kés Secure-Ex tokban érkezik
  • Szín: rozsdamentes acél - fekete

A Cold Steel Outdoorsman in San Mai tökéletesen illik a kézbe

A Cold Steel Outdoorsman in San Mai vadászkés markolata tökéletesen formázott és Kraton anyagból készült csúszásmentes felülettel. Ennek hála a kést páratlanul illeszkedik a kézbe, lehetővé teszi a megbízható és biztonságos munkavégzést még párás vagy sáros környezetben is. A kést Secure-Ex tokban szállítják, amely szuper védelmet nyújt a kés élének. A Cold Steel Outdoorsman kés valóban nélkülözhetetlen kiegészítő a természetben tett kirándulásokhoz.


Cold Steel kés nagy hagyományra visszatekintő és kiváló minőségű kivitelezéssel

A Cold Steel Inc. amerikai cég 1980 óta gyártja világszerte a legélesebb és legellenállóbb késeket, számos olyan innováció köthető a nevéhez, amely a késipar egészére volt meghatározó hatással. A Cold Steel kések prémium minőségükről, megbízhatóságukról és ellenálló kialakításukról ismertek. A katonai egységek, mentőegységek, az önvédelmi és harcművészeti közösség tagjai a mindennapos használat során hamar megszerették.



Paraméterek

Teljes hossz

Hossz 28,2 cm

Használat

Használat Vadászkés

Penge

Penge hossza 15,2 cm
Hossz 28,2 cm

Tömeg

Tömeg 247 g

Típus

Típus Fixpengés kés

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés
Kód:  SPTcds1073
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  705442018841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15